Choď na obsah Choď na menu
 


Catrice - HD Liquid Coverage Foundation

12. 10. 2017

Dobrý deň priatelia. Nájsť dobre padnúci make up za prijateľnú cenu je v záplave rôznych značiek umenie. Ale nie  vždy vyššia cena znamená aj kvalitu prípadne, že vám daný produkt bude vyhovovať. Ja nemám rada aj skúšanie, aký odtieň mi bude sedieť, aj keď je to nutnosť, pretože sa mi stane, že pri svetlách v obchode to akosi všetko skresľuje. Samozrejme viem , ako by sa mal odtieň make-upu skúšať, ale ak ste ako ja, tak väčšinou chcete niečo kúpiť a nemáte čas na skúšanie odtieňov po vonku. Prípadne sa to ani nedá lebo pri make-upoch chýbajú vzorky, alebo sú také špinavé, že sa človek na ne bojí čo i len pozrieť, aby niečo nechytil. Ale teraz som zariskovala a vybrala make-up o ktorom som počula chvály a nie je ani taký drahý.   

img_20171012_085541.jpg

Rozhodla som sa vyskúšať make-up od Catrice v odtieni 020 Rose Beige, ktorý ma zaujal textúrou a balením. V ponuke sú 4 odtiene - 010 Light Beige, 020 - Rose Beige, 030 - Sand Beige, 040 - Warm Beige. U nás sú však dostupné asi len prvé 3.

main.jpg

 Štruktúra je totiž tekutá a aplikuje sa cez pipetku, ktorá naberie množstvo produktu, ktoré potrebujete.

img_20171012_085600.jpg

Make up je určený skôr pre zmiešanú až mastnejšiu pleť, pretože má na pleť matujúci efekt. U mňa sa pleť v priebehu roku mení v zime je suchšia, takže vtedy mi príliš nevyhovoval, ale naopak v lete, kedy bola zase mastnejšia mi sedel maximálne a zaradil sa k mojim najväčším obľúbencom, po ktorých som opakovane siahala. Tekutá konzistencia sa dobre nanášala a zapracovávala. Mne sa najlepšie aplikoval so štetcom. Má strednú až vyššiu kryciu schopnosť a neupchával póry. Po dlhšom používaní niektorých make-upoch som zbadala zvýšenie výskytu vyrážok, ale v tomto prípade nie. Dokonca na to, že má matujúci účinok, vôbec sa neusádza vo vráskach a nezvýrazňuje ich. Počas dňa sa strácal prirodzene nevytváral žiadne mapy a dal sa pekne vrstviť. 

img_20171012_085607.jpg

img_20171012_085624.jpg

Jedno mínus, ktoré však máva dosť make-upov a nevyhol sa mu ani tento bolo, že keď som sa náhodou obšuchla o oblečenie, hlavne biele, tak zanechával výrazné fľaky. Ale pri troche opatrnosti je to skvelý produkt, ktorý si rada zakúpim určite znovu. 

Ešte by som však chcela vyskúšať aj iné značky, ktoré fungujú na podobnom princípe ako je make-up Noblesse od Dermacolu alebo Giordany Gold od Oriflame. Ak vzorky nebudú ušpinené a dostanem sa k ním. A samozrejme ak mi bude nejaký ten odtieň vyhovovať. To sú teda problémy však? :D 

A ako to máte vy s make-upmi? Kupujete niektorý z týchto značiek? Prípadne, ktorý by ste najviac odporúčali? 

Pekný deň priatelia :) 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.