Choď na obsah Choď na menu
 


Aimé - Revitalizačný denný krém proti známkam starnutia pokožky Green Tea & Pearl

                            img_20170801_125747_1.jpg 

Na internete sa dá nájsť veľké množstvo ponúk od rôznych kozmetických firiem na veľké množstvo produktov, ktoré môžete vyskúšať. Mňa jedného dňa na internete zaujala ponuka od firmy Aimé Cosmetics, kde som si mohla objednať mesačné balenie krému Green Tea & Pearl, pričom zaplatím len poštovné 1,75. Prečo to teda nevyskúšať? Balíček s krémom mi po objednaní prišiel veľmi rýchlo. Týmto prihlásením som súhlasila s registráciou do programu kde mi budú následne chodiť 60-dňové balenia krému z odstupom 2 mesiacov. Prípadne si môžete dohodnúť interval dodávania podľa seba. Cena je 16,95 za krém a 1,75 za poštovné pričom ku každému baleniu dostanete kozmetický darček. V prvom balíčku je to vzorka liftingového séra SynAke. V balíčku je následne pribalený aj katalóg iných produktov, ktoré si môžete objednať.

                                    img_20170801_125821_2.jpg                                                                img_20170801_125814_2.jpg 

Krém Green Tea & Pearl obsahuje: 

Extrakt zo sladkovodných perál zjednocuje pleť pre mladistvý vzhľad, bojuje proti vráskam, čiastočne chráni proti slnečným lúčom, obsahuje proteíny a makročiastočky bojujúce proti starnutiu pokožky.

Zelený čaj má pre obsah polyfenolov omladzujúce a antioxidačné vlastnosti, odstraňuje voľné radikály a lepšie chránia pokožku pred vplyvom UV žiarenia.

Olivový olej vyživuje a udržuje mladistvý vzhľad pokožky.

Panthenol upokojuje a hydratuje pokožku. 

Vitamín E je silný antioxidant, ktorý posilňuje množstvo kolagénu v pokožke, čím regeneruje a redukuje vrásky a chráni pokožku pred vysychaním.

Krém je bez parabénov.

img_20170801_125725_2.jpg

A aká bola moja skúsenosť? 

Krém som začala používať presne začiatkom mesiaca júl. Hneď sa mi zapáčila vôňa, ktorá je veľmi príjemná a nie príliš silná a rovnako aj konzistencia krému, ktorá je jemne gélová a v tomto letnom období veľmi vhodná. Krém sa ľahko nanáša, rozotiera, dobre a rýchlo sa vstrebáva a pleť je rýchlo pripravená na nanášanie make upu, nespôsobuje jeho žmolkovanie. Po mesačnom  používaní mám pocit, že moja pokožka je sviežejšia, pružnejšia a jemné mimické vrásky sú menej viditeľné. Balenie mi skutočne vydržalo celý mesiac. Krém ma veľmi milo prekvapil. Rozhodne sa vyplatí vyskúšať aspoň 30-dennú vzorku. Každá pleť je síce individuálne ale tej mojej tento krém zatiaľ vyhovuje takže ešte som si nechala poslať plné balenie a uvidíme či budem v tomto pokračovať. Pretože, ak sa rozhodnete už krém nepoužívať veľmi jednoducho sa dá z programu odhlásiť. 

Aká je vaša skúsenosť s takýmito produktami? Vyskúšali by ste takúto nejakú ponuku alebo vás takéto veci nelákajú a zostávate verné drogériovým produktom?  Aký je váš najobľúbenejší krém? 

Pekný slnečný deň priatelia ja už utekám na kúpalisko trošku sa schladiť. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Parimuchova

Maria,14. 7. 2020 22:04

Dobrý deň., neprosím si dostávať od vás kozmetický krém INSTANTFACELUFT CREAM. Dostala som ho za 1.90 len poštovné, ale už používam inú kozmetiku. Parimuchova

Skusenost s kozmetikou

Tamara borosova,15. 2. 2018 15:27

S kozmetikou mam velmi zle skusenosti,opuchla mi tvar. Je smutne ,ze som neuzavrela ziadnu zmluu,kremy som zaslala naspat a stale mi chodia upomienky,neviem ako moze existovat takato neseriozna firma,som rozhodnuta oslovit tv markizu a piskytnut im repportaz,pretoze som zaslala dopisy,odpoved ziadna,hamba

Re: Skusenost s kozmetikou

Kozmetické alter ego,20. 2. 2018 11:28

Tak toto ma veľmi mrzí ja mám s touto kozmetikou dobrú skúsenosť. Mne krém zatiaľ vyhovuje, to je individuálna záležitosť. Súhlasím však že to ako s vami firma jedná je neseriózne. Držím palce aby sa Vám podarilo vyriešiť tento problém.

Re: Re: Skusenost s kozmetikou

Jana ,5. 7. 2020 7:45

Ja som veľmi dlho túto kozmetiku túto obiednavala, veľmi som bola s ňou spokojna. Aj teraz naspeť by som chcela obiednat.

Nuteny predaj kozmetiky

Mária,13. 3. 2019 20:52

S touto kozmetikou nemam vobec dobre skusenosti. Musi obsahovat nejake zlozky, ktore mi sposobuju alergiu. Uz pred polrokor som po 2.x volala do firmy, aby moje zakaznicke cislo zrusili a nech mi uz nic neposielaju. Su velmi dotieravi a stale posielaju akekolvek vzorky za cenu 2 eur. Ked si predstavim, ze mam balicek znovu zabalit a poslat spat na adresu firmy, tak su to vyssie naklady ako uhradit im 2 eura. Asi pred 2 tyzdnami mi prisiel dalsi balicek tiez na 1,99, ktory som uhradila. Fakt sa mi ho nechce balit, minat naftu na postu a zaplatit postovne za doporucenu zasielku a samozrejme strata mojho casu. Takze zasa som zasielku uhradila. Vcera mi prisla dalsia zasielka a dnes dalsia. Tak to ma uz tak vytocilo, ze som tam zavolala a znova som ich poziadala, nech mi program uz konecne zrusia, nech ma vymazu z dtabazy klientov, nech mi uz nic neposielaju a nech mi poslu na email ukocenie. Pani z BB na 2. strane linky mi povedala, ze ona mi nic o ukonceni neposle. Tak sa im chystam napisat. Idu mi max na nervy, ako nasilne a bezocivo predavaju produkty. Lebo po telenone mozu aj nemusia program zrusit. Som na to velmi zvedava.

Nevyžiadana kozmetika

Andree,26. 9. 2018 10:42

Človek im napíše že nemá záujem o ďalšie produkty a stále dostáva.... Radšej si kúpim v obchode ako tieto vaše dosť predražené.... Stále to musím posielať na vlastné náklady... A to ze posielate upomienky ani nehovorím... Krém mi vôbec nevyhovoval.... A zrušiť odber je u vás nemožné... Stále voláte a posielate listy...