Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - apríl 2017

Ďalší mesiac za nami a zoznam ďalších spotrebovaných produktov pred nami niektoré lepšie a niektoré horšie :D Čo vyhovuje jednému nemusí inému. Ktoré teda vyhovujú mne?

img_20170504_133058.jpg

Toujour - Sensitive Baby wipes - 80ks - aj tento mesiac som spotrebovala 2 balíky najlepších vlhčených obrúskov na aké som narazila.

Babywell - Skin care wipes - 72 ks - aloe vera extrakt - minulý mesiac som skúšala olivové, teraz pre zmenu s aloe vera a veľká spokojnosť aj s týmito. Pekne voňajú, sú vhodne vlhčené aj materiál je príjemný. A hlavne plastové uzatváranie nemá chybu. Určite ich kúpim znovu.

img_20170504_133120.jpg

Garnier - Micelárne obrúsky 3 v 1 - 25 ks - tieto micelárne obrúsky som dostala ako darček k nákupu a som s nimi veľmi spokojná. Majú odstraňovať aj vodeodolný make up, čistiť a upokojovať. Make up mi naozaj pekne odstránili a vyčistili aj pleť, pričom som nemala pocit, že ju musím drhnúť aby make up pustil. Obrúsky sú jemné a príjemné takže na rýchle odlíčenie je to produkt veľmi vhodný. 

Caterine - Cotton pads - 120ks - tampóniky, ktoré sú dostupné v Kauflande sú produktom, ktorý používam opakovane. Sú prešívané, takže sa nerozdeľujú,  pekne nasajú produkt a dobre sa s nimi odličuje. Rovnako je to aj pri maxi tampónikoch značky Cien (Maxi Ovales - Lidl, 70 ks)  pri ktorých mi postačuje 1 tampón na celú tvár. Tieto som si obľúbila už pod značkou Iseree a kupujem ich stále dookola.

img_20170504_132937.jpg

Rexona - Maximum protection - Stress control - 45 ml - 24 h antiperspirant, ktorý sa má večer naniesť  a druhý deň účinkovať ma naozaj milo prekvapil. Skutočne som sa nepotila. Jediné, čo mi nesedelo bola vôňa takže práve túto verziu by som si už nekúpila. Inú už skúšam.

img_20170504_132759.jpg

Tesco - Wake up cool mint - tea tree & mint - 250ML - sprchový gél za niekoľko centov, ktorý pekne umyje a vôňa vydrží na pokožke. Tento konkrétne má sviežu vôňu. Hydratácia síce nie je výnimočná ale ani extréme nevysušuje.

Oriflame - Blue wonders - 200ml - edícia z minulého leta má peknú vôňu, ktorá mi pripomínala more. Je to ľahký sprchový gél, ktorý ma okrem vône nezaujal. Síce nevysušoval, ale ani nehydatoval a vôňa po osprchovaní nebola vôbec cítiť. Vhodný naozaj na letné obdobie, keď sa človek často sprchuje a používa spreje. Ale ja si ho nemám potrebu znovu kupovať.

Yves Rocher - Jahodový sprchový gél - 50 ml - Takisto ma nepotešil ani tento sprchový gél. Vôňa je pekná, ale trošku umelá, nevydrží po okúpaní,  nehydratuje, ale ani nevysušuje.

img_20170504_132918.jpg

Balea - Penové tekuté mydlo Garten Eden - s vôňou kvetov - 250 ml - krásne voňajúce mydlo na ruky s penovou textúrou krásne vyčistí a prevonia pokožku rúk. Dúfam, že ho ešte budú mať v ponuke. A má ešte aj krásne balenie na ktoré sa dobre pozerá. Balea mydlá na ruky rozhodne vie :D

img_20170504_133132.jpg

Bioderma - Hydrabio sérum - 15 ml - posledný produkt z cestovného balenia bol ako dva predchádzajúce príjemný, dobre sa nanášal rozotieral a vstrebával. Je určený na dehydratovanú, citlivú pleť a je bez parfumácie. Viac sa mi však pozdával ten klasický krém nie sérum.

img_20170504_133229.jpg

Sephora - Textilna maska - lotosový kvet - moisturizig & soothing - maska bola ako darček k niektorému číslu Cosmopolitan a veľmi som sa na ňu tešila. Bohužiaľ veľké prekvapko sa nekonalo. Áno, bol to dobrý relax nebola nepríjemná ale nejako som po chvíli mala pocit, že smrdí. Aj napriek tomu, že hydratovala by som si ju znovu nekúpila. Keby sa však dostanem k inej verzií rada vyskúšam.

Schwartzkopf - Keratin restore blonde mask - 30 ml - toto bol vzorček masky určenej hlavne pre blondínky ale mohli ho na výživu vlasov používať aj brunetky. Mne táto maska vydržala asi 4 použitia a výsledok? Žiadny...

img_20170504_133149.jpg

Balea - Augen make up Entderner - 100ml - naj naj naj dvojfázový odličovač, kupujem si ho už roky a som s ním vždy spokojná. Perfektné odlíčenie aj vodeodolnej riasenky...A za tú cenu....

Avon - Rozžiarujúca pleťová voda s výťažkami z ruže - 150 ml - Úplne obyčajná pleťová voda, ktorá neurazí ale ani nie je až taká úžasná, aby som používala výhradne ju a nehľadala niečo lepšie. Na osvieženie pleti pri odličovaní je fajn. Rozžiarujúci efekt som si nejako nevšimla.

Avon - Nutraeffects - 3v1 scrub - 100ml - veľmi jemný píling na tvár s krásnou vôňou pre každý typ pleti. Je bez parabénov, farbív určený aj na citlivú pokožku. Bola by som rada keď by bolo balenie trošku väčšie, a pretože ma jemnučké zrniečka a tak sa dá používať aj častejšie.

img_20170504_133211.jpg

Yves Rocher - Toaletná voda Orgován - 100ml - Toaletná voda ako stvorená na jar. Určite si ju znovu zakúpim, tieto toaletné vody od Yves Rocher mám rada... Výdržou je to skôr taký priemer ale to mi neprekáža.

 Oriflame - Parfum v guľôčke Grace - 10ml -  parfum, po ktorom som kedysi veľmi túžila, ale nakoniec som si zaobstarala len takúto menšiu verziu. Aj napriek tomu, že vôňa bola celkom príjemná, elegantná a aj vydržala veľmi rýchlo ma omrzela. Navyše som si ju musela preliať do rozprašovača lebo gulôčka mi vôbec nefungovala.

img_20170504_133025.jpg

Balea - Holiaci strojček - Mistique - ak hľadáte lacnejšie holítko ako od značky Gillette, toto je niečo pre vás. Dvojčepieľkový holiaci strojček, ktorý je celkom fajn, aj keď mám pocit, že aj keď sú nohy oholené až také hladučké nie sú. Mne však padol na zem a odlúpil sa a hlavice už nedržia, preto putuje do koša. Od Balei sa mi viac páči verzia Fantastique.

Oriflame - Profesionálna špongia na make up - skvelý aplikátor make upu, ktorý mi perfektne vyhovuje. Hoci som originál beauty blender ešte neskúsila s oriflame som spokojná.

img_20170504_133252.jpg

Avon - Face pearls 22g - perličky od Avonu musia byť :) Mám ich už dlho majú peknú farbu a aj výdrž je na dobrej úrovni. V Avone je dostupných až 5 druhov (korečné, rozžiarujúce a bronzové) ja mám v ružovom a bronzovom odtieni.

img_20170504_142740.jpg

Očne tiene - Light sensitive - očné tiene, ktoré som dostala ešte na strednej ale už ich dlho nepoužívam a zaberajú miesto. Teraz už požadujem niečo viac.

Essence - Make me brow - Eyebrow gel mascara- 02 browny brows - 3,8ml - najlepší produkt na obočie aký som vyskúšala. Prečeše, dodá farbu upraví obočie a je to.

Essence - Lash & brow gel mascara - 9ml -druhý skvelý produkt na obočie tiež od Essence. Zafixuje a prečeše obočie a upraví ho veľmi jednoducho. Je to moje niekoľké balenie a určite nie posledné.

NYC - Sky Rise mascara - Black - 7ml - veľa muziky za málo peňazí. Špirála sa neotláčala, neopadala, pekne nadvihla, oddelila a vytočila riasy. Určite si ju kúpim znovu.

Oriflame - Wonder Lash mascara - Black 8ml - túto špirálu som mala už veľmi dlho a je už vyschnutá preto ju vyhadzujem. Absolútne si nepamätám, aká vlastne bola, ale pretože som ju nepoužívala asi to nebolo nič moc. Oriflame má lepšie špirály.

Vzorka - Dermacol - Satin make up base - túto bázu som si zaobstarala už v klasickom 30ml balení, pretože jej stačilo trošku a pekne vyhladila pleť a vyplnila póry. Veľmi dobrý produkt pod make up, keďže má však silikónovú textúru môže úpchávať póry preto sa snažím nepoužívať ju každý deň.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.