Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - apríl 2018

Krásny slnečný deň. Ďalší mesiac za nami a priniesol mi kopec spotrebovaných produktov ,až som sama prekvapená. Ale aby to nebolo len o tom, čo som spotrebovala, je tu aj dosť produktov, ktoré som už musela vyradiť, pretože ich mám už dlho a predsa len majú najlepšie dni za sebou.

img_0150.jpg

 

Balea - Sprchový gél Frozen Breeze, 300ml - U mňa už taká klasika od Balei. Tento mal vôňu fialiek a malín a bol neskutočný. Mám ešte jeden do zásoby, práve kvôli príjemnej vôni a preto, že toto bola limitka. Bol ružovej farby, dobrej konzistencice, ktorá sa ľahko nanášala a rozotierala po pokožke. Jemne penil, nevysúšal, osviežil a prevoňal pokožku. Bola som spokojná. 

 

Yves Rocher - Sprchový gél s peelingom, 200ml - Ďalšia limitka, na ktorú som skoro zabudla a potrebovala som ju spotrebovať, aby nevyšla nazmar. Obsahuje gél z bio aloe vera, púder z marhuľových jadier a jadierok kivi, vodu z jablka a esenciálny olej z badyánu. Príjemná osviežujúca vôňa produktu, ktorý je vhodný na každodenné použitie, pretože zrniečka len jemne vyhladzujú pokožku, neobrusujú ju ako niektoré peelingy s hrubými zrniečkami. 

 

img_0147.jpg

 

Avon - Naturals Enticing sada - Túto sadu som si kúpila ešte cez zimu, pretože mi v katalógu voňala. Obsahovala sprchový gél (200ml), telové mlieko (200ml) a telový sprej (100ml). Celkovo sú tieto sety príjemné, dostupné v rôznych vôňach, ale táto brusnica a škorica mi osobne veľmi nesadla. Telový sprej som nedopoužívala ani ako osviežovač vzduchu, lebo mi bol veľmi nepríjemný a dráždil mi nos. Sprchový gél a telové mlieko neboli tak silne parfumované, takže tam sa to dalo zniesť. Telové mlieko sa dosť rýchlo vstrebávalo a hydratovalo, aj keď pre extrémne suchú pokožku to nebude nič extra. Najlepší na sade bol asi sprchový gél, ktorý sa dobre rozotieral, jemne penil, očistil pokožku a nevysúšal ju. Na tieto sety Naturals som nezanevrela ale rozhodne radšej inú parfumáciu. 

 

img_0151.jpg

 

Balea - Gél na holenie Sweet Mandarine, 150ml - Sladká mandarínka, tak ako aj iné druhy od Balei je gél na holenie, ktorý sa po nanesení zmení na penu a uľahčuje holenie. Nedráždi, nevysušuje a stojí 1,99, takže super cena. Vyberiete si z veľkého množstva vôní. Určite sa oplatí vyskúšať.  

Avon - Gél na intímnu hygienu Simply Delicate Cotton Breeze, 300ml - Ďalšia klasika tentoraz od Avonu. Jemný čistiac gél s výťažkom z aloe vera a harmančeka s výváženým Ph. Jemne umýva, osviežuje, nevysúša a nedráždi. Dostupné sú rôzne varianty, ktoré obmieňam. Odporúčam. 

 

img_0152.jpg

 

Oriflame - Nature secrets pre normálne vlasy, 2x250 ml - Šampón a kondicionér pre normálne vlasy s vôňou jablka a bazy som si kupovala už v dopredaji, čo je škoda, lebo som s nimi bola veľmi spokojná a kúpila by som ich znovu. Šampón dobre penil, pekne umyl vlasy a kondicionér ich odľahčil a zjemnil. Navyše ich oba produkty vlasy krásne prevoňali a nezaťažili. 

Visage D´or - Kokosový olej, 200ml - Multipomocník na hydratáciu. Ja som ho najradšej používala na vlasy ako masku. Trošku oleja som nechala rozpustiť, naniesla na vlasy, nechala pôsobiť a zmyla klasickým spôsobom. Hlavne, keď som používala chinínový šampón som za pomoci kokosového oleja predchádzala vysušeným vlasom. Môj veľký záchranca a pomocník. 

 

img_0154.jpg

 

Yves Rocher - Expresný odličovač s nevädzou, 125ml - Jeden z mojich obľúbencov na odličovanie očí.Dvojfázový odličovač, ktorý odlíči v pohode aj vodeodolný make up a neštípe  v očiach. 

 

Avéne - Cleanance Micelárna voda, 100ml - Tak tento produkt má úplne dostal. Je určený na problematickú pleť, odličuje a zároveň zbavuje pleť nedokonalostí. Počas používania tohoto produktu som mala pleť takmer bez nedokonalostí, krásne čistú a preto určite potrebujem plne balenie. Naozaj odporúčam vyskúšať. 

 

Oriflame - Love Nature Creamy Cleanser, 125ml - Čo absolútne neodporúčam je tento krémový odličovač s olivovým olejom. Doteraz som mu nepochopila, pretože jednak sa nedal použiť ani ako odličovacie mlieko ani ako nejaký krém, ktorý zmyjete. Pre mňa absolútne produkt za 0 bodov, ktorý nič nerobil. 

 

img_0164.jpg

 

Pleťové masky - V mesiaci apríl som vyskúšala 3 čistiace pleťové masky - Montagne Jeunesse - malina, mango, Yves Rocher - Pure system s bio aloe vera kys. salicylovou, Cien - Hĺbkovo čistiaca maska s minerálmi z Mŕtveho mora a zinkom - Masky nanesiete na pleť, necháte niekoľko minút pôsobiť a odstránite vodou. Všetky 3 pekne vyčistili pleť, zjemnili pleť a začervenané mesta a podporili liečbu vyrážok. Maska od Cien a Yves Rocher je na 2 použitia. Na hydratáciu suchých miest som použila Melónovú krémovo gélovú masku Balea , ktorá  je na 2 použitia, nanesie sa na pleť nechá sa pôsobiť, nezmýva sa len sa trošku utrie a zvyšok sa vmasíruje do pleti. Pekne hydratuje a zjemňuje suché miesta a zbavuje pleť šupiniek. Má príjemnú melónovú vôňu, takže sa s ňou dobre relaxuje. 

 

img_0155.jpg

 

Avon naturals - Shimmering body lotion, 150 ml - Trblietavé telové mlieko s vôňou škorice a vanilky bolo ako stvorené ešte na chladné obdobie. Dobre sa rozotieralo, pekne voňalo, hydratovalo, aj keď len slabšie ale dodávalo pleti trblietavý nádych. Trblietky boli jemné. 

 

Cien Med - Foot Cream , 100ml - Úžasný pomocník a záchranca na suché nohy z Lidla. Tento krém stojí málo a veľmi pomáha. Obsahuje hydro-aktívny komplex. Ľahko sa rozotiera, je krémový, pekne a rýchlo vsiakne do pokožky a zhydratuje aj najsuchšie miesta. 

 

Figs & Rougee hand cream French Vanilla, 75ml - Tento krém na ruky mi bude chýbať, bol totiž perfektný. Ľahko sa nanášal, pričom som mala najprv pocit mokrých rúk, ktorý však rýchlo zmizol. Krém sa rýchlo vstrebával nezanechával mastný film na pokožke, vyživoval, zjemňoval a hydratoval pokožku dlhú dobu. Značku figs & rouge odporúčam vyskúšať. 

 

img_0156.jpg

 

Cien - Odlakovač, 200ml - Moja stáica medzi odlakovačmi. Ľahko dostupný, s dobrým aplikátorom. Odstráni každý lak ľahko a jednoducho. Už mám ďalšie balenie.

 

img_0161.jpg

 

Yves Rocher - Pure Calendula, 50 ml - Regeneračný krém na pleť s harmančekom bol dosť hutný ale príjemný, skvele vyživoval pokožku, rýchlo sa vstrebával, nedráždil a bol dobrý aj pod make up. Yves Rocher ho momentálne má stále v ponuke len v inovovanom balení a ja by som sa ešte niekedy k nemu rada vrátila. Počas chladného obdobia mi vyhovoval. 

 

Medi Cosmetic - Nočný krém z Mŕtveho mora, 50 ml - Tak ako som rada používala denný krém od tejto slovenskej značky Medi Cosmetic obľúbila som si aj ich nočný krém z rovnakej rady. Obsahuje minerálne látky z Mŕtveho mora, je obohatený o olivový olej, výťažok z aloe vera, provitamín B5 a vit. E a C. Je určený na regeneráciu a výživu normálnej, citlivej a suchej pleti. Môže sa nanášať ako obyčajný krém, alebo v hrubšej vrstve počas noci ako maska. Dobre sa vstrebáva, vyživuje a má príjemnú vôňu. 

 

img_0163.jpg

 

Colgate - Maximum Cavity protection, 75ml - Zubná pasta, ktorá ma osviežovať, neutralizovať cukrové kyseliny a bieliť zuby bola pre mňa sklamaním. Bola síce osviežujúca ale žiadne bielenie zubov som si nevšimla. Mám ešte jedno balenie, ktoré dopoužívam a už sa k nej pravdepodobne nevrátim a radšej vsadím na zubnú pastu od Ecodenty. Neohúrila. 

 

img_0180.jpg

 

Babywell - Skin care wipes, 72ks - Čistiace obrúsky sú z dobrého materiálu a majú zatváracie balenie, čo je vhodné na cestovanie a zabránenie vysychaniu. Na záchranu, keď treba niečo utrieť sú dobré a stačia. 

 

Balea - Hydratačné čistiace obrúsky Tropical Fantasy, 25 ml- Konečne brúsky, ktoré mi voňali a bohužiaľ to bola limitka.. Ja ich na odličovanie nepoužívam, na to mi prídu dosť drsné a pleť ma po nich štípala ale na otieranie make upu a swatchov postačujú. 

 

img_0159.jpg

 

Oriflame - Parfum Divine, 50 ml - Jeden z mojich obľúbených parfumov z Oriflame. Krásna kvetinovo ovocno- drevitá vôňa obsahuje tóny frézie, orchidey a santalového dreva. Je jemná svieža a vydrží po celý deň. 

 

Bi-es - Paradiso for woman, 15 ml - Sladký, pre mňa presne na leto vhodný parfum v tomto mini kabelkovom balení som objavila len nedávno a už som si kúpila aj veľké balenie. Hlavu tvorí mango, červený pomaranč a nektarinka, srdce lekno, malina, vodná ľalia, malajské jablko a základ mošus, kokos a santalové drevo. Jeden z mojich top parfumov tohoto roku. Nevtieravá vôňa, ktorá vydrží celý deň. 

 

img_0173.jpg

 

Oriflame - Neo Chic lak - Mint Pear, 7 ml - Tento lak mi bude veľmi chýbať rada som ho používala, mal sviežu mätovú farbu, dobre kryl v 2 vrstvách a vydržal. Môj obľúbený lak na jar/leto, avšak už je minutý a bola to bohužiaľ limitka. 

 

img_0178.jpg

 

Oriflame - Absolute concealer for eyes, 10 ml - Korektor pod oči v žltkastom odtieni Gold som spočiatku rada používala. Pekne maskoval tmavé miesta pod očami, nezaliezal do vrások, avšak som si všimla, že miestami vytváral suchý efekt a keď som po ňom prešla prstom po celom dni, tak sa žmolkoval. Nie výrazne, ale predsa len stavím na iný korektor. 

 

Oriflame - Lesk na pery Lychee, 12ml - Lesk na pery jemnej farby, ktorý však neskutočne lepil. Ani vôňa liči mi príliš nesedela. Takže sa len povaľoval a už ho posielam preč.

 

Oriflame - Konjackova špongia - Istú dobu bolo okolo konjackových špongií veľké haló a ja som si objednala túto od Oriflame. Nebavilo ma to však používať len mi to viselo v kúpeľni takže ju už vyhadzujem. 

 

img_0181.jpg

 

Rimmel - Super Curler 24h, Black, 12ml - Maskara od Rimmelu s pevným zahnutým kartáčikom má vytočiť a zahustiť riasy na 24 hodín. Zahusťovala celkom dobre aj vytočila ale rozhodne nie na 24 hodín. Neotláčala sa a neopadávala. Ja som ju kombinovala s predlžujúcou špirálou. Nebola zlá, ale dosť priemerná a mám väčších obľúbencov a nemám potrebu si ju kupovať znovu. 

 

img_0176.jpg

 

Essence - Púder, 11 Pastel Beige - Jemne namletý púder, ktorý zmatnil pokožku, avšak neskutočne prášil a keď som si ho nanášala štetcom, tak všetko okolo bolo v hrubej vrstve od púdru. Nie nie nie. Toto Essence nevyšlo. 

 

img_0177.jpgimg_0171.jpg

 

Maybelline Master ink Satin - Linky na oči, ktoré si naozaj nepamätám aké boli, takže asi dosť priemer a ničím na neohúrili. Aplikátor mali celkom fajn. Ale ja uprednostňujem linky od Gosh, takže akosi ostatné ustupujú do úzadia. Ďalšími linkami ktoré už vyhadzujem sú kalíškové gélové linky od Essence - priemerné; Maybelline - balenie obsahovalo aj štetček, dobre sa s ním aj s linkou pracovalo, jedna z mojich obľúbených gélových liniek, Rimmel - balenie tiež obsahovalo štetček, podobné ako linky od Maybelline, dobré. 

 

Ceruzky na oči - Miss Sporty, Essence - Svojho času som používala dosť čiernu ceruzku hlavne tieto 2 značky. Miss sporty bola trošku čiernejšia ale rozmazávali sa obe. Vtedy mi to stačilo teraz už asi nie. Ale aj tak ich mám rada :D 

 

img_0172.jpg

 

Oriflame Very me Clickit - Celkom dobre vymyslený koncept od Oriflame, kde ste si mohli vybrať a pomocou spájacieho dielu spojiť 2 produkty - špirála, linka, lip stain. Ja som mala Lip stain v odtieni Raspberry, ktorý mal krásnu farbu, nevysušoval pery a dlho vydržal bez zotretia. Ďalej som si kúpila 4 linky - zelenú, hnedú, modrú a fialovú. Zelená, hnedá a modrá boli skvelé dobre sa s nimi pracovalo a držali, ale fialová mi prekážala a dráždila oko. A bola skôr do ružova ako fialova. Škoda že tieto produkty neskôr vyradili, ja som ich mala rada.

 

Tak to bolo všetko z dnešného vyčerpávajúceho spotrebovaného. Užívajte si slniečko a vidíme sa pri ďalšom článku. Pekný deň. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.