Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - august 2017

5. 9. 2017

Pekný deň priatelia :) Prázdniny skončili, ale pripomeňme si ešte trošku mesiac august spotrebovanými produktmi :) Veľmi ma mrzí, že aj keď som si sľubovala, že príspevky budem pridávať pravidelne, nebolo to tak. Avšak začalo sa niečo nové, čo mi moje plány zmenilo a to škôlka a práca. Ale už sa všetko ustáľuje a preto sa pomaly vraciam aj sem. A čo je lepšie ako pozrieť sa na spotrebované produkty. 

img_20170922_141816.jpg

Oriflame - Nature Secrets - Exfoliating shower gel - 250ml - exfoliačný sprchový gél s vôňou mäty a maliny bol skvelým letným osviežením. Obsahoval jemné peelingové čiastočky, ktoré vyhladili pokožku ale nie príliš, takže som ho používala každý deň, ako bežný sprchový gél. Vôňa bola príjemná a cítila som ju aj po osprchovaní, dobre penil a hydratoval. 

Cien - Sunshine Shower - 300ml - sprchovací gél z minuloročnej limitovanej letnej edície bol celkom príjmemný, aj keď ničím výnimočný , nevysušoval, ale ani nehydratoval. Obsahoval aj maličké olejové guľôčky, ktorých bolo veľmi málo a doteraz som neprišla na to, akú mali mať funkciu. Mal však zaujímavú vôňu, ktorá mi pripomínala opalovací krém z DM od značky Sundance, čo ale nie je dostatočný dôvod na kupovanie ďalšieho balenia. Sú aj lepšie sprchové gély.

Avon Senses - Rio Coctail - Limited Edition - 250ml - sprchové gély z Avonu mám veľmi rada a na tento som bola zvedavá. Je v ňom skombinovaná vôňa limetky, mäty a rumu. Dobre pení, hydratuje a osviežuje, ale vôňa mi neprišla tak výnimočná, aby som si ho znovu zakúpila.

img_20170922_141831.jpg

Jessa - Umývací gél na intímnu hygienu - sensitiv - 300 ml - čistiace mlieko na citlivú pokožku obsahuje extrakt z harmančeka a kys. mliečnej. Je bez vôňe, ale po použití ako keby som ani žiadny produkt nepoužila. Radšej zostávam verná Avonu, Nivei a Oriflame. 

Avon Senses - Tekuté mydlo - Sensual Mistique - 250ml - veľmi dobre tekuté mydlo, ktoré splní svoj účel, mne však táto verzia s vôňou ruže a jasmínu nesedela a pripomínala mi vôňu starých typov sprejov. 

img_20170922_142005.jpg

Oriflame - Nature Secrets - Antibakteriálny gél na ruky - 50ml - skvelý produkt na cestovanie, keď sa nemôžete dostať k čistej vode a máte pocit špinavých rúk. Obsahuje výťažky z tee tree oleja a mandarínky a poskytuje pocit čistých a umytých rúk s antibakteriálnym účinkom. Oplatí sa zadovážiť si takýto typ produktu. 

Coral - odlakovač na nechty s vôňou jahody - 150 ml - bezacetónový odlakovač bol celkom fajn na jemnejšie laky, ktoré odlakoval hneď a v pohode, pri trblietavých alebo kvaitnejších lakoch, prípadne prelakovaných top coatom som musela viac pritlačiť a  drhnúť necht. Plusom je aplikátor, ktorý je rovnaký ako pri Cien odlakovačoch, akurát že tie sú omnoho lepšie, preto skôr odporúčam tie. 

img_20170922_142221.jpg

Balea - Očný krém s ureou - 15ml - tento očný krém je určený na suchú pleť očí a obsahuje 5% urei a hneď som si ho obľúbila. Skvele hydratoval očné okolie a bojoval s prejavmi mimických vrások. Navyše ho stačí použiť len trošku, čiže vydrží veľmi dlho. Určite sa k nemu rada vrátim. 

img_20170922_141948.jpg

Signal White Now - Glossy Fresh - 75ml -  zubná pasta, ktorú potrebujem kúpiť znovu. Má príjemnú osviežujúcu chuť a hlavne viditeľné výsledky bielejších zubov už po prvom použití. Odporúčam všetkými 10-timi nenašla som na tejto paste jedinú chybu.

img_20170922_142207.jpg

Sebamed - Gél proti akné - 10ml - gél má priesvitnú farbu a má pomáhať pri liečbe akné . Pupienok ponatierate gélom a ten začne podporovať liečbu. Rozhodne tento produkt urýchľuje hojenie pupienkov ale nejaké neuveriteľné zázraky nečakajte, Ako podpora  hojenia je to fajn. Neobahuje oleje a emulgátory. 

img_20170922_142039.jpg

Balea - Swirled kisses - 4,5g - niektoré balzami od Balei sú dobré a iné mi vysušujú pery. Tento patril do prvej kategórie. Mal jemnú červenú farbu, jemne hydratoval, nič pre extra suché pery. Trošku mi prekážala aj umelá vôňa, ale to sa ešte dalo vydržať. Treba si len dávať pozor na teplo pod vplyvom ktorého hrudkuje a už nie je použiteľný. To je aj dôvod, prečo ho už vyhadzujem. 

img_20170922_141846.jpg

Swiss O-Par - Jednoázové masky na vlasy - 25ml - vyskušala som tieto dve (pomaranč na normálne vlasy, brusnica a argánový olej pre suché vlasy bez lesku) a bola som maximálne spokojná. Vlasy som si umyla bežným spôsobom a vmasírovala masku, ktorú som nechala pôsobiť 2 minúty. Vôňa masiek nie je výrazná ale to nevadí pretože ten účinok je skvelý. Vlasy boli jemné, hydratované, lesklé, vôbec som nemala suché končeky. Skvelé masky, ktoré si určite znovu zadovážim.

img_20170922_141857.jpg

Fenjal - Sprchovací olej - 10ml - čo k tomuto dodať? vyskúšala som túto vzorku s očakávaním hydratácie ale nič. Obyčajný olej, ktorý bol bez parfumácie a nerobil absolútne nič. Určite plné balenie neplánujem 

img_20170922_142126.jpg

Gosh - Show me volume mascara - Carbon black - 12ml - neuveriteľne čierna špirála, ktorá pekne oddelila riasy, vytočila ich avšak veľkým mínusom bolo, že sa veľmi rozmazávala, takže po celom dni som mávala pod okom čierne čmuhy a bohužiaľ aj veľmi rýchlo vyschla. Takže nič moc. 

img_20170922_142153.jpg

Iseree Beauty - Facial wipes - sensitive - 25ks - vlhčené obrúsky z Lidla sú určené na suchú a citlivú pleť. Sú bez parfumácie, dostatočne vlhčené a aj materiál je dobrý. Mne úplne postačujú a vyhovujú. 

img_20170922_141913.jpg

img_20170922_141923.jpg

Tip line - Čistiace vlhčené obrúsky - 60ks - Tieto vlhčené obrúsky som kúpila narýchlo keď som potrebovala nejaké lacnejšie ale nikdy viac. Materiál bol veľmi tenký a trhal sa. Na ruky ešte postačoval ale keď som synovi utrela ústočká vyhádzal sa takže som ich spotrebovala na utieranie iných vecí. 

Johnsons baby pure protect wipes - 25ks - cestovné balenie vlhčených obrúskov bol presný opak tých od Tipline. Pevné, dostatočne pevné a príjemné. Balenie bolo malé a dobré na cestovanie. Taktiež v cestovnom balení ktoré bolo celkom fajn bolo Fresh´n Soft (15ks, 2 bal) aj keď sa tieto drobné vlhčené obrúsky veľmi rýchlo minuli. 

img_20170922_142023.jpg

Essence - Štetec - najlepší štetec na make up, aký som kedy mala bohužiaľ už ho musím vyradiť lebo pĺzne. Ale vydržal roky. Škoda že to bola limitka a už ho nemajú v ponuke. 

To je pre august všetko, ale ešte by ma zaujímalo aký je váš obľúbený štetec na make up?

Pekný deň :) 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.