Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - február 2018

16. 3. 2018

Pekný deň priatelia. Aj napriek tomu, že tento mesiac bol veľmi krátky, nakopilo sa mi tu dosť produktov a bohužiaľ aj veľa produktov, ktoré boli obrovským prepadákom. Poďme sa na ne pozrieť. 

 

img_0091.jpg

Balea - Sprchovacie gély, 300ml - všetky 3 sprchové gély sú zo zimných limitiek, ktoré máva Balea a sú to také ich klasické sprcháče. Dobré sa nanášajú, ľahko sa rozotierajú, penia a pekne prevoňajú od hlavy po päty. Pokožku mi nevysúšajú a sú veľmi príjemné. Magic Fairytale mal vôňu malín a magnólie, Sweet Wonderland mal ťažšiu vôňu ruží a vanilky a Frost Flower bol zase kombináciou ruže a múčenky. Mne najviac voňal sladký Magic Fairytale, ktorý by som znovu uvítala. Najmenej ma zaujala verzia Frost Flower, ktorá mi prišla taká unisex, možno až pánska. Ale inak tieto sprcháče chválim a odporúčam vyskúšať. 

 

img_0090.jpg

Avon - Simply delicate - Čistiaci gél na intímnu hygienu s harmančekom a výťažkom z liesky, 300ml - Gély na intímnu hygienu od Avonu mám veľmi rada, avšak tento ma sklamal. Bol veľmi riedky až vodový, takže ako som ho dala na ruku stekal dolu a tým pádom sa aj veľmi rýchlo minul. Čo sa však týka samotného používania, tak nedráždil a osviežil, ale to aj ostatné varianty, takže sa nabudúce vrátim k nim.

 

img_0100.jpg

Dax Cosmetics - Perfecta SPA - Sugar Body Peeling, 250g - Tento anticelulitídny cukrový peeling bol jednoducho skvelý. Mal vôňu vanilky a pomaranča a objavila som ho v Lidli. Krásne zjemňoval pleť, ľahko sa nanášal a prevoňal pokožku. Pleť bola vypnutá a celulitída zjemnená. Skvelý produkt. Odporúčam. 

 

img_0103.jpg

Farmona - Tutti Frutti Body Mousse, 275ml - Veeeľmi veľké sklamanie z tohoto produktu. Telovú penu som si kupovala ešte pred letom, hlavne kvôli melónovej vôni, bohužiaľ tento produkt nerobil absolútne nič. Po osprchovaní, keď som ho aplikovala na pokožku sa vstrebával veľmi pomaly a neskutočne lepil. Navyše po chvíli som ani nemala pocit, že som sa niečim natrela. Katastrofa. Nespotrebovala som ho a už aj zmenil vôňu, takže putuje na jediné možné miesto. Do koša. 

 

img_0105.jpg

Balea - Augen Make- up Entferner, 100ml - Ak čítate moje články viete, že na tento dvojfázový olejový odličovač nedám dopustiť a je dlho mojím spoločníkom. Pekné odlíči aj vodeodolný make up, neštípe  v očiach a je cenovo dostupný. Kupujem ho stále dookola

Alverde - 2-phasen make up Entferner, 100ml - Alverde kozmetiku mám rada mám od nich pár dobrých produktov, ale tento bol veľké sklamanie. Nielenže poriadne neodličoval, ale neskutočne štípal v očiach, až som mala pocit ako keby ma niečo v oku rezalo. Preto som ho radšej prestala používať a taktiež putuje do koša. 

 

img_0107.jpg

Mixa - Micelárna pleťová voda, 200ml - Značka Mixa je veľmi dobrá na citlivú pleť. V ponuke má veľmi jemné produkty ako táto micelárna voda. Neobsahuje parabény, alkohol, je hypoalergénna a obsahuje vit. B5 a extrakt z ruže. Má jemnú vôňu, pekne čistí pleť a nedráždi ju. Nespôsobuje začervenanie. Navyše má dobrý aplikátor, ktorý dávkuje toľko pleťovej vody, koľko je treba. 

 

Oriflame Optimals - Balancing toner, 200ml - Ďalšia dobrá pleťová voda tentoraz od Oriflame. Je určená pre normálnu a kombinovanú pleť.  Pekne osviežuje a čistí, má príjemnú vôňu, avšak na mastnú pleť až taká účinná nebude. 

 

img_0097.jpg

Medi Cosmetic - Denný krém z Mŕtveho mora, 50g - Medi Cosmetic je slovenská značka, ktorá vyrába tento úžasný denný krém. Je hutný a krásne vyživuje, hydratuje a regeneruje pokožku. Veľmi rýchlo sa vstrebáva a je vhodný aj pod make up na bežné denné používanie.  Obsahuje minerálne látky z Mŕtveho mora, vit. E a výťažok z aloe vera. Vhodný je pre normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. Veľmi sa mi páči aj vôňa. Ja mám ešte pôvodné balenie, ale určite si zaobstarám tento produkt aj v novom šate. Stojí pár eur a je neskutočný. 

 

img_0112.jpg

Balea - Pena na holenie Frische Kick, 150ml - Môj ďalší obľúbený produkt od Balei. Pena na holenie, ktorú môžete objaviť v rôznych variáciách a vôňach. Táto bola s vôňou citrónovej zmrzliny. Má gélovú textúru, ktorá sa po aplikácií na pokožku zmení na penu. Nedráždi, je príjemná a cenovo dostupná. 

 

img_0099.jpg

Balea - Winter Protect Haarbalsam, 300ml - Aj keď som v minulých spotrebovaných šampón z tejto kolekcie nehodnotila až tak kladne, tento balzam bol veľmi dobrý. Obsahuje fytokeratín a argánový olej. Je určený na zimné obdobie, pretože chráni vlasy pred nepriaznivým počasím a zabraňuje ich elektrizovaniu. Nanesie sa na vlasy, nechá pôsobiť 3 - 5 min a opláchne sa. Vlasy sú potom jemné, hydratované a nerozlietané. 

 

img_0093.jpg

Schwartzkopf - Got 2b - Beach girl - Salt spray, 200ml - Istú dobu boli v móde vlasy ako keby ste prišli z pláže. A na takýto look bol dobrý sprej so soľným extraktom. Ja som si zaobstarala tento a skúšala ho. Avšak mne sa efekt príliš nepozdával. Vlasy síce boli zvlnené ako od mora, ale aj tvrdé a akési nepríjemné. Takže mi tento sprej stál veeeľmi dlho na poličke a teraz ho vyhadzujem lebo viem, že toto nie je moja šálka kávy a že ho nebudem určite používať. Koniec koncov už asi aj je po dátume spotreby takže papa.

 

img_0109.jpg

Balea - Jednorázová holiace strojčeky, 8ks - Ak hladáte dobré jednorázové strojčeky, ktoré sú aj cenovo dostupné, odporúčam tieto od Balei. Majú 3čepieľkové ostrie, ktoré dobre oholí potrebné miesta. 

 

img_0113.jpg

Eurofresh - Zubná pasta Love, 100g - Zubná pasta s príjemnou chuťou, ktorú ponúka značka Farmasi neobsahuje fluorid, parabény ani farbivá. Obsahuje výťažok zo zeleného čaju a škorice. Dobre čistí zuby a osviežuje dych. A navyše má pekný obal :D 

 

img_0111.jpg

Avon - Mega Effects - Krémové očné tiene Enduring Iris - Krémové očné tiene v kalíšku sú dobrým pomocníkom, či už ako podkladový tieň alebo samostatný očný tieň. Sú veľmi dobre pigmentované a na viečku vydržia veľmi dlho. Bohužiaľ mne už vyschli a nedá sa s nimi dobre pracovať. Ale odporúčam ich. 

 

img_0114.jpg

Cien - Sensitive Facial Wipes, 25ks - Ďalšia klasika z Lidla. Vlhčené odličovacie obrúsky bez parfumácie pre suchú a citlivú pleť síce nepoužívam na odličovanie ale na utieranie make upu a šminiek, ale aj napriek tomu mi veľmi vyhovujú a dobre sa s nimi pracuje. Mne stačia. 

 

img_0108.jpg

Vzorky - 

Mary Kay -Timewise - Od značky Mary Kay  tu mám spotrebované vzorky 2 produktov a to Čistiaceho produktu 3 v 1 a Hydratačného krému. Oba sú určené pre zmiešanú až mastnú pleť. Krém ma až tak nezaujal ale čistiaci krém je skvelý ja ho mám v plnom balení a bol aj medzi mojimi top produktami. Skvele čistí a zanecháva pleť jemnú, vyživenú a zdravú bez nedokonalosti. 

To by bolo z mesiaca február všetko. Už máme polku ďalšieho mesiaca za sebou a mne sa kôš s produktami pomaly plní. Máte nejaký produkt,ktorý by som rozhodne mala skúsiť? Dajte mi vedieť :) Pekný deň

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.