Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - január 2018

8. 2. 2018

Ahojte. Taaaak a máme tu prvé spotrebované produkty roku 2018 a preto sa pozrime na to, čo priniesol prvý mesiac. 

 

img_20180204_092205.jpg

 

Balea - Sprchový gél Black Secret, 300ml - Zimná vôňa pomaranča a vanilky bola príjemná, aj keď postupne ma trochu prestala baviť, takže by som si asi ďalšie balenie nekúpila. Ale čo sa týka funkčnosti, tak bol to klasický sprchový gél od Balei. Dobre sa nanášal, dostatočne penil,  pekne prevoňal pokožku a vôbec ju nevysušoval. 

Yves Rocher - Sprchový gél Clementine & Spices, 200ml - Minuloročná zimná limitka od Yver Rocher s vôňou mandarínky a korenia bola vianočnou vôňou a bola skvelá. Krásne voňala a prevoňala pokožku. Sprcháč sa dobre nanášal a hydratoval. Veľmi príjemný sprchový gél, ktorý ma bavil do poslednej kvapky. 

Yves Rocher - Sprchový gél Cherry Blossom, 50ml - Maličké balenie sprchového gélu s vôňou čerešňového kvetu je skvelé riešenie na cestovanie. Sprchový gél je jemný, vhodný aj na citlivú pleť, dobre sa nanáša, zhydratuje pokožku a vôňa vydrží.

 

img_20180204_092342.jpg

 

Dax Cosmetics - Perfecta - SPA Body Butter, 250ml - Toto anticelulitídove telové maslo som kedysi objavila spolu s peelingom v Lidli a neodolala som. Konzistencia je maslová ako keby som si otvorila natierkové maslo, akurát že toto výrazne voňalo ako pomaranč a vanilka. Veľmi dobre sa nanášalo a rýchlo sa vstrebávalo bez pocitu mastnoty a lepivosti. Pokožka bola po použití prevoňaná, vypnutá, hydratovaná a hladká. Čo sa týka pôsobenia na celulitídu, mám pocit, že ju toto maslo zmiernilo. Určite by som ho znovu uvítala.

 

img_20180204_092330.jpg

 

Oriflame Optimals - Penivý gél pre normálnu/zmiešanú pleť, 200ml - Čistiaci gél od Oriflame má zaujímavú gélovitú konzistenciu, skoro ako želé. Dávkuje sa cez pumpičku. Dobre sa nanáša na pleť, pekne vonia a dobre sa rozotiera, pričom jemné pení. Skvele odstraňuje make up, pleť je vyčistená, svieža a aj nedokonalosti sú zmiernené. Odporúčam.

Oriflame - Purifying Face Scrub, 75ml - Od Oriflame som spotrebovala aj tento čistiaci peeling z kolekcie Swedish Spa. Má dosť silnú parfumáciu, ale dobre sa nanáša. Je to skôr krém, ktorý obsahuje peelingové čiastočky, avšak tie presne robia to čo majú. Čistia pleť, čo je aj po použití cítiť a navyše je pleť veľmi jemná a hladká.

 

img_20180204_092222.jpg

 

Bioderma - Hydrabio Mousse, 150 ml - Tento produkt som zaradila aj medzi moje topky ,pretože ho bola radosť používať. Aj keď je primárne určený na pleť, ako čistiaca pena. Ale v takomto používaní ma príliš neočaril. Preto som ho začala používať ako penu na holenie a to už je iná pecka. Pena je extra hutná, takže stačí naozaj naniesť trošku produktu. Po oholení je pokožka veľmi jemná, pretože je to produkt na dehydratovanú pokožku a spozorovala som absenciu červených vyrážok, ktoré spôsobujú niektoré druhy holiacich gélov. Bohužiaľ na môj veľký smútok neviem nikde túto penu zohnať, ale verím že sa mi to znovu podarí. Skvelé skvelé skvelé odporúčam všetkými desiatimi. 

 

img_20180204_092238.jpg

 

Balea - Winter Protect Shampoo, 250ml - Zimná limitovaná edícia od Balei obsahuje šampón a balzam na vlasy, ktorý ich má chrániť pred zimou a ošetrovať ich. Zároveň obsahuje antistatický komplex. Šampón má dobrú konzistenciu a peknú jemnú vôňu. Dobre sa nanáša. Ale čo sa týka účinku až taká nadšená som nebola. Moje vlasy neboli síce až tak rozlietané, ale neboli ani nejako hladké a musela som používať na hydratáciu končekov kokosový olej, lebo inak som ich mala dosť vysušené a pri korienkoch sa mi veľmi rýchlo začali vlasy mastiť.

 

img_20180204_092131.jpg

 

Oriflame - Krém na ruky s výťažkom z rakytníkového oleja, 75 ml - Príjemný, aj keď dosť tekutý krém na ruky s nádhernou vôňou. Dobre sa rozotiera, prevonia, zjemní a zhydratuje ruky. Pre extrémne suché ruky to nebude nič extra ale ako prevencia pred vysúšaním pre normálne dlane bude vhodný. Jediné, čo mi vadilo bolo dlhšie  vstrebávanie a pocit mastnoty. Preto som ho používala hlavne keď som nepotrebovala nič písať, ani s ničím manipulovať a krém mal teda dosť času na vstrebanie.

Essence - 24h hand protect balm, 75ml - Tento krém na ruky som si toľko šetrila, až skončila záruka. Ale bolo tam už len trošku tak nevadí. Jediné čo mi vadí, že takéto úžasné produkty na ruky sa už nedajú zohnať. Tento má krásnu vôňu jablkovo-škoricového punču. Je krémový, skvele sa rozotiera a rýchlo vstrebáva do pokožky bez mastného pocitu. Ruky zanecháva jemné, vyživené a prevoňané. Skvelý krém na ruky. 

 

img_20180204_092248.jpg

 

Elmex - Zubná pasta Sensitive s aminfluoridom, 75ml  - Zubnú pastu Elmex som už raz v spotrebovaných produktoch mala a nebola som z nej extrémne nadšená a keďže som mala ešte jedno balenie dala som jej znovu šancu, ale názor som nezmenila. Zubná pasta má síce dobrú osviežujúcu schopnosť, ale nejaké extra účinky som nevidela. Mám radšej zubné pasty s bieliacou schopnosťou a tuto som žiadny efekt nevidela.

 

img_20180204_092635.jpg

 

Reipinoľa - Strawberry Mask - Rehydratačná maska od Reipinoly v novom dizajne ma milo prekvapila. Maska je jemná, z dobrého materiálu, dobre navlhčená sérom, ale nie príliš mokrá. Pekne sedí na pleti, drží celý čas bez odlupovania. Má príjemnú jahodovú vôňu. Odporúčaný čas pôsobenia je 20 min. Pokožka je po použití tonizovaná, vypnutá, zbavená nečistôt, mastnoty a lesku a zostáva pritom hydratovaná a príjemná na dotyk. Príjemný relax. 

 

img_20180204_092702.jpg

 

Avon - Anew Essential - Na trend textilných masiek nabehla aj značka Avon, ktorá vytvorila masku s omladzujúcim účinkom. Maska je z príjemného materiálu, trošku viac mokrá, takže pri manipulácií treba dávať pozor. Dobre priľnula k pleti a držala po celý čas. Odporúčaná doba je 15 min. Po odstránení masky bola pleť jemná, hydratovaná, osviežená a vypnutá. Chcelo by to zrejme pre výraznejší a udržateľnejší účinok pravidelné používanie. 

 

img_20180204_092402.jpg

 

Rimmel Match Perfection Make up, 010 Light Porcelain, 30ml - Značku Rimmel mám veľmi rada, preto som bola zvedavá, či make up Match Perfection je rovnako dobrý ako Wake me up. Make up má krémovú konzistenciu, SPF 20 a má poskytovať pleti hydratáciu po celý deň. Dobre sa nanáša aj zapracováva a pekne zjednotí pleť. Má strednú kryciu schopnosť. Miestami sa mi zdalo, že trošku vytváral mapy a hlavne ma mastných miestach pleti sa vytratil veľmi rýchlo. No bol veľmi ľahký a nemala som pocit, že by som mala na pleti ťažkú masku. 

 

img_20180204_092845.jpg

 

Gabriella Salvete - Gaby 100% Volume Long Curl, 12 ml - Jednu špirálu od Gabrielly Salvete som vychválila a tak som chcela vyskúšať nejakú druhú. Bol to však krok vedľa. Špirála má hrozný kartáčik, ktorý je tvorený 3 guličkami s ktorými sa mi nepracovalo dobre. Na poslednú guličku sa vždy nabralo veľké množstvo produktu a musela som to čistiť ,pretože by som mala niekde veľa, niekde málo... Kefka niektoré riasy zachytila niektorých sa ani nedotkla a ja som sa musela snažiť, aby som poriadne a rovnomerne nalíčila každú riasu. Navyše, ak som dala viac produktu riasy sa začali zlepovať. Špirála by mala zahustiť a vytočiť riasy, ale veru som si nič také nevšimla. Keď som sa ako tak nalíčila bola som zvedavá, či aspoň vydrží. No omyl po celom dni som mala špirálu opadanú s čiernymi šmuhami pod očami. No celé zle. Určite neodporúčam.

img_20180204_092857.jpg

 

Gosh - Catchy Eyes 8ml - Ďalšia moja topka roku 2017. Skvelá špirála od Gosh, ktorá krásne predĺži a vytočí riasy. Kefka je ohybná, gumová, má tvar krídla kde na jednej strane sú dlhšie štetinky a na druhej strane sú kratšie. Na kefku sa naberie dostatok produktu nie je potrebné ju otierať. Príjemne sa s ňou pracuje neotláča sa, nedrolí a počas dňa neopadáva ani nemám pandie očká ako pri špirále od Gabrielly Salvete. Určite odporúčam vyskúšať. 

img_20180204_092915.jpg

 

img_20180204_092422.jpg

 

Balea - Osviežujúce obrúsky na tvár 3 v 1, 25ks - Balea obrúsky si kupujem pravidelne v rôznych variantoch. Tieto sú určené pre suchú a citlivú pleť a mali by odstraňovať aj make up. Mne sa však zdajú príliš drsné a nepríjemné na pleti. Preto ich nepoužívam na odličovanie, ale len na utieranie swatchov alebo zbytkov make upu. Na odličovanie mi rozhodne nesedia. 

Happy Mimi - Vlhčené obrúsky, 15ks - Takéto cestovné balenie obrúskov je skvelé do kabelky, keď nutne potrebujete niečo na očistenie. Takýto mini balíček vždy nosím v kabelke a veľa krát ma to zachránilo. Tieto sú z príjemného materiálu a dobre vlhčené.

 

img_20180204_092722.jpg

 

Vzorky : 

Farmasi - Micelárne odličovacie obrúsky - Tieto obrúsky by mali odstraňovať make up z pleti jednoducho a ľahko. Preto som jednu vyskúšala aby som vedela, či mi budú vyhovovať. No bola som sklamaná. Materiál obrúsku bol tvorený vláknami ako keby vatovými a pri čistení sa naťahoval a vlákenka zostávali na pokožke. Nepracovalo sa mi s nim dobre a nepotrebujem celé balenie. 

Nivea - Intenzívna nočná starostlivosť - Tento nočný krém má redukovať pigmentové škvrny a redukovať vrásky. Bol príjemný, dobre sa nanášal na pokožku, rýchlo sa vstrebal a nezanechával mastný pocit na pokožke. Vôňa bola typická pre značku Niveu. Pokožka bola po použití vypnutá a pružná a rada by som skúsila celé balenie, či krém splní to čo sľubuje.

 

img_20180204_092444.jpg

 

Čo sa týka klasických produktov, ktoré mám v spotrebovaných produktoch pravidelne, dopotrebovala som Cien - Maxi cotton wool pads a Toujours - Sensitive Baby Wipes. Oba produkty sú dostupné v Lidli a ja si ich pravidelne kupujem, pretože mi maximálne vyhovujú a nenašla som na nich žiadnu chybu. 

To by bolo z mesiaca január všetko. Dajte mi vedieť ku ktorým produktom sa radi vraciate.

Pekný deň :D

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.