Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - máj 2017

Ako je možné že tie mesiace tak rýchlo ubiehajú? A ako sa pozerám na spotrebované produkty, som prekvapená koľko toho je. Zároveň som aj spokojná, pretože to znamená, že môžem skúšať niečo nové :D Hurá :D Ale poďme pekne po poriadku najprv sa venujme už prázdnym nádobkám.

img_20170605_114053.jpg

Palmolive - Strawberry Touch - Body Butter Wash - 500 ml - Krémový sprchový gél s jahodovou vôňou sa príjemne nanášal na pokožku, dobre penil, hydratoval a nevysušoval. Sprchovanie som si naozaj  užívala a jahodovú vôňu som cítila aj po osprchovaní. Určite si ho znovu zadovážim.

Yves Rocher - Jardins du Monde - Orange from Florida - 200ml - Sprchovacie gély od Yves Rocher mám veľmi rada, ale táto pomarančová vôňa mi prišla trošku umelá. S vysúšaním problém nebol, sprcháč neobsahuje parabény,  vôňa však po osprchovaní už cítiť nebola.

Balea - Insel Traum - 300ml - limitovaná edícia z minulého leta s vôňou marakuje a frézie bola zaujímavou kombináciou. Mám však pocit, že túto vôňu som už od Balei mala v inej limitke, prípadne sa na inú podobala. Inak Balea sprcháče sú moje obľúbené, nevysúšajú, príjemne voňajú a pekne čistia. Hydratácia nie ako napr. pri jahodovou Palmolive ale to mi vôbec neprekáža.

img_20170605_114524.jpg

Balea - Süsser Kuss - 300ml - Rovnako ako sprchové gély rada skúšam aj Balea šampóny. Tento vyšiel ako limitka k 20 rokom ale býva bežne dostupný v inom obale. Je to šampón na každodenné použitie s jemnou mangovo-broskyňovou vôňou, bez silikónnov. Šampón sľubuje neodolateľný lesk vlasov, avšak také niečo som si nevšimla. Je to obyčajný šampón, ktorý nejako extra neoslní ale nie je to veľká katastrofa. Používala som ho spolu s hydratačnou maskou, pretože samotný mi trochu vysušoval.

Cosmofarma - Intenzívna maska na vlasy s výťažkom z pivoniek a copaiby - 500 ml -  Maska je určená na všetky typy vlasov, hlavne však na suché, vlasy po trvalej a proti lupinám. Vyhladzuje a regeneruje, môže sa použiť ako kondicionér. Aplikuje sa do vlhkých vlasov, nechá sa pôsobiť 2 - 3 min a opláchne sa. Vydrží dosť dlho a vlasy sú po nej hydratované a jemné. Okrem tejto sú dostupné ešte 2 ďalšie a zoženiete ich na www.vhcosmetics.sk

Dove - Suchý šampón - 200ml -Jeden z mojich obľúbených suchých šampónov, ktorý zachránil moje vyžehlené vlasy aspoň na jeden deň. Nezanecháva biele fľaky, dobre sa vyčesáva a pohlcuje mastnotu vlasov. Na rozdiel od iných suchých šampónov, ktoré som vyskúšala má príjemnú nedráždivú vôňu.

img_20170605_114616.jpg

Avon - Naturals Herbal - Obnovujúca pleťová voda so šípkou a aloe vera s upokojujúcim účinkom - 100ml - Tonikum je určené pre vekovú kategóriu 20+. Vďaka malému baleniu môže byť fajn na cestovanie. Mne tu prekážal prerážajúci alkoholový zápach, myslím si, že Avon ponúka lepšie toniká ako tento typ.

Balea - Čistiaci olej s argánovým olejom pre suchú pleť - 100ml - Tento olej som si kúpila zo zvedavosti a bez nejakých veľkých očakávaní. Ale veľmi milo ma prekvapil očistil pleť, hydratoval. Mám skôr zmiešanú pleť, ale mne vyhovoval určite si ho zadovážim znovu.

img_20170605_114641.jpg

Oriflame - Hydrating Body Cream - Blue Wonders - 200ml - Veľmi ľahký telový krém na letné dni s vôňou pripomínajúcou dovolenku pri mori. Veľkú hydratáciu však od neho nečakajte, skôr len mierne osvieženie. Za  mňa nič výnimočné, určite ho znovu nepotrebujem.

Avon - Foot works - Chladivý sprej na chodidlá s papájou - 100ml - Tento produkt nie je úplne spotrebovaný ale už zmenil vôňu preto ho vyhadzujem. Používala som ho počas leta na osvieženie chodidiel aj do topánok. Okrem osvieženia však nemá nejaký výrazný účinok a nezabraňuje poteniu.

Essence - 24h hand protecting balm - Raspberry Chocolate cookie - 75ml - Veľká škoda, že Essence prestal s takýmito limitkami krémov na ruky, pretože boli skvelé. Konkrétne tento mal príjemnú vôňu, dobre hydratoval a nezanechával mastný film na rukách. Rýchlo sa vstrebával. Bola som s ním veľmi spokojná.

Sanctuary Spa - Velvety Hand Cream - 30ml - Úžasný krém na ruky, ktorý si musím jednoducho zadovážiť v plnom balení. Stačilo ho trošičku, aby boli ruky voňavé a jemnučké. Rýchlo sa vstrebal a nezanechal mastný pocit. Až mi je ľúto, že už je spotrebovaný. Tento produkt je dostupný na www.vhcosmetics.sk.

img_20170605_114500.jpg

Balea - Gél na holenie Pink Grapefruit - 150ml - Ďalší produkt, ktorý od Balei kupujem stále dokola. Gély na holenie mi plne vyhovujú a postačujú. Vôňa grapefruitu a frangipani bola príjemná, citrusová. Určite odporúčam.

Wilkinson - Jednorázové holiace strojčeky dvojčepieľkové - 7ks - Zbytočný produkt, ktorý patrí medzi najhoršie z najhoršieho. Po použití som nemala vôbec pocit hladkých nôh a chĺpky veľmi rýchlo dorastali. Nikdy viac toto bol boj používať.

Avon - Čistiaci gél na intímnu hygienu s vôňou kvetín - 300ml - Jemný gél s príjemnou vôňou osviežuje a nedráždi. Striedam rôzne druhy a som s nimi úplne spokojná. 300 ml balenie vydrží naozaj dlho, pretože stačí malé množstvo, ktoré sa dobre dávkuje pumpičkou. Jeden z mojich obľúbených produktov.

img_20170605_114340.jpg

Babylove - Hygienické sáčky na použité plienky -100ks -  dobrý pomocník pri prebaľovaní, sáčky sú stredne veľké a neprepúšťajú smrad z plienok.

Bel cosmetics - Extra soft pads - 84ks - Najhoršie tampóniky aké som kedy vyskúšala. Prepúšťali, takže mi tonikum stekalo po rukách a navyše bol materiál z ktorého sú vyrábané veľmi nepríjemný a škrabal na pokožke. Radšej si pôjdem kúpiť tampóniky z Kauflandu, alebo Lidla, ktoré sú omnoho príjemnejšie.

Soft&Sicher - Hygienické vreckovky - 4-vrstvové - 100ks - Jemné a pevné vreckovky, ktoré zvládnu aj silnú nádchu.

img_20170605_114201.jpg

Toujours - Sensitive Baby Wipes - 80ks, Nivea Baby - Toddies - 60ks - tieto vlhčené obrúsky už boli spomínané niekoľkokrát a stále ich kupujem pretože sú skvelé.

Welldone cosmetics - Baby well skin care wipes 72 ks - 2 bal - A do tretice verzia s kamilkovým extraktom. Príjemné vlhčené obrúsky, aj keď výraznejšie parfumované, ktoré majú skvelý platový uzáver, takže sú vhodné na cestovanie.

Happy Mimi - 72ks Natural - Veľká spokojnosť príjemne parfumované, materiál je jemný dobre vlhčený a harmančekový extrakt nedráždi pokožku.

Kaufland Baby - Sensitive - 80 k - Tieto vlhčené obrúsky mi nevyhovovali materiál bol umelý a zdali sa mi dosť suché. Nebola som s nimi spokojná.

img_20170605_114750.jpg

Biovera - Tónovací krém s BIO zložením - odtieň soft - Jemný - 30ml - na tento produkt som sa veľmi tešila hlavne na letné obdobie, kedy mi viac ako make up vyhovuje BB krém. Odtieňom mi vyhovoval, dávkovač má skvelý a taktiež bol príjemný v tom, že neupchával póry, vyživoval a zjednocoval pokožku tváre. Avšak, vadila mi zvláštna parfumácia a hlavne to, že sa nedal vrstviť a musela som ho vždy rýchlo roztierať, pretože keď som ho chcela poriadne zapracovať, vytvoril žmolky. Je dostupný v dvoch odtieňoch na stránke www.vhcosmetics.sk

Essence - Stay all day 16 h korektor - 20 Soft Beige - 7ml - Za mňa veľké prekvapenie, pretože Essence prišiel na trh s kvalitným korektorom za nízku cenu. Veľmi mi vyhovoval, pekne sa dal zapracovať, neusádzal sa vo vráskach  a vydržal dosť dlho (aj keď nie až 16h). Prekryl nedokonalosti pleti, ale rovnako aj kruhy pod očami. Určite ho musím znovu kúpiť.

Essence - I heart Stage - Báza pod očné tiene - 4ml - Báza pleťovej farby ktorá predĺži výdrž očných tieňov. Bola som s ňou celkom spokojná aj keď na trhu sú aj lepšie bázy, táto je postačujúca na bežné líčenie.

Essence - Maximum Lenght Volume Mascara - 8ml - Špirála s gumovým kartáčikom vytočila, zafarbila, predĺžila a zhustila riasy. Neotláčala sa ani neopadávala. Ja som s ňou bola celkom spokojná.

Maybelline - Colorama - Lak  na nechty - 13 - Berry Sweet  7,5ml - Tieto laky z kolekcie Colorama som mala veľmi rada, aj napriek tomu, že nemali extrémnu výdrž. Laky krásnych farieb, ktoré pekne kryli v dvoch vrstvách.

img_20170605_114828.jpg

Zendium - Zubná pasta - 15ml - Zubná pasta s osviežujúcou vôňou , ktorá však nemala také extra účinky, aby som mala potrebu siahnuť po plnom balení.

Vzorky

Idelyn - Intímny krém - Osviežujúci krém, ktorý pomáha predchádzať podráždeniu je vhodný najmä na letné obdobie, kedy sa vyskytujú rôzne problémy.

Avon - Cinical A-F33 - Kúra na  korekciu vrások s Amino fill 33 komplexom - Podporuje tvorbu kolagénu v pleti a tým zjemňuje viditeľnosť vrások. Pleť je vypnutejšia, hladšia už pri prvých použitiach. Je určený pre všetky typy pleti a pre vekové skupiny. Už mám zakúpené plné balenie výrobku.

Tak to bolo pre dnešok všetko. Aký je váš obľúbený BB krém a korektor? Pekný deň prajem :)

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.