Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - marec 2017

Aj keď je už polovica apríla preč, vráťme sa ešte k spotrebovaným produktom za mesiac marec.

img_20170418_171424.jpg

Playboy - Queen of the game, 250 ml,  sprchový gél s krásnou fialkovou vôňou, prevonia kúpeľňu, vôňa vydrží dlho na pokožke aj po umytí.Po použití som nemala potrebu natierať krémom, pretože pekne hydratuje. Určite si ho zaobstarám znovu.

Oriflame - Nature secrets - Exfoliačný sprchový gél s osviežujúcou vôňou kivi, 250 ml, je dosť hustý,  vôňa je veľmi príjemná, pekne čistí, avšak vôňa po osprchovaní nie je takmer cítiť.Zrniečka kivi majú veľmi jemný peelingový účinok, preto je možné ho používať denne a pleť pekne vyhladia.

Yves Rocher - Čerešňový kvet, 50ml - má krásnu vôňu, pekne hydratuje a vôňa vydrží. Tento sprchový gél patrí ku kolekcií, ktorá obsahuje aj toaletnú vodu ktorá patrí medzi moje obľúbené vône.

B.U. in action - 50 ml, s vôňou citrónu a vanilky. Krémový sprchový gél s príjemnou vôňou pekne hydratuje a vôňa dlho vydrží na pokožke. Nepotrebovala som používať žiadny krém. Určite si zaobstarám celé balenie.

Babylove - umývacý gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom - 500 ml, veľmi dlho vydrží, pretože ho stačí použiť len trošku, pekne pení,umýva a hydratuje, zanecháva jemnú vôňu a nedráždi v očiach. Za mňa skvelý produkt na jemnú detskú pokožku.

img_20170418_171505.jpg

Fyto visage - Pleťová voda - tonizujúca na suchú a citlivú pleť - 200 ml, obsahuje extrakt z prasličky roľnej a lactilu, hydratuje a čistí, pekne osviežuje a vypína pleť, mal by sťahovať póry, čo som si však nejako výrazne nevšimla.

Oriflame - The One - Waterproof Eye Make up Remover - 100ml - tento dvojfázový odličovač bol pre mňa veľkým sklamaním a bol to asi najhorší odstraňovač make upu aký som vyskúšala. S vodeodolnými linkami ani nepohol a to som ho použila väčšie množstvo. Musela som oko aj mihalnice drieť aby som sa odlíčila. Oriflame produkty mám rada, ale za cenu za ktorú ho ponúkajú si viem kúpiť lepší odličovač.

Nivea - Osviežujúca čistiaca pleťová pena pre normálnu až zmiešanú pleť, 150ml - penu som používala po odstránení make upu na dočistenie a osvieženie pleti. Obsahuje vit.  E a aktívnu látku Hydra IQ, ktorá má pleť hydratovať. Ako doplnok k starostlivosti o pleť mám tento produkt rada. Navyše má príjemnú vôňu.

img_20170418_171617.jpg

Balea - Gél na holenie Coconut Kiss, 150ml - jeden z mojich obľúbencov od Balei, s ktorým ide holenie jednoducho. Nevysušujú pokožku. Tento konkrétne s príjemnou vôňou kokosu a ibišteka. Kupujem si ich opakovane v rôznych vôňach.

Avon - Nail Experts - Odlakovač, 150ml - kvalitný odlakovač, ktorý v pohode odstráni akýkoľvek lak a má aj celkom príjemnú parfumáciu,Je bez acetónu. Iný odlakovač nepotrebujem.

Dermacol - Povzbudzujúci krém na ruky Čierna čerešňa, 100ml - krém z kolekcie Aroma Ritual s príjemnou vôňou, krém je hutný, pekne sa vstrebáva a hydratuje pokožku rúk. Nezanecháva mastný film.

img_20170413_214530.jpg

Nicki Minaj - Pink Friday Parfum, 30ml - príjemná dlhotrvajúca ovocno-kvetinová vôňa, základ tvorí hruška, karamel, drevo, vanilka, pižmo, srdce lotos, jazmín a hlavu karambola, černice a mandarínka. Určite sa k nej niekedy vrátim.

img_20170418_171709.jpg

Ecodenta - škoricová zubná pasta proti zubnému kazu s extraktom s rozmarínu a Teaviga, 100ml - zubná pasta s príjemnou chuťou, ktorá osviežuje dych a čistí zuby, ale pre účinok ochrany pred zubným kazom je potrebné ju používať pravidelne a dlhodobejšie. Za mňa však obľúbený produkt.

Mediblanc Whitening, 10ml - aj napriek nie príliš príjemnej chuti zubná pasta viditeľne bieli zuby a osviežuje dych, aj napriek vyššej cene zvažujem kúpu celého balenia.

img_20170418_171633.jpg

Garnier -Moisture + Comfort - Superhydratačná upokojujúca textilná maska s extraktom z harmančeka - príjemná relaxačná maska, ktorá hydratuje a pomáha relaxovať, po 15 min. je pleť hladšia a jemnejšia.

Balea - Krémovo - gélová maska - Melón - 2x8ml - maska sa nechá pôsobiť 15 min, kedy sa vstrebáva a následne sa nezmýva ale zotrie sa a zvyšok sa vmasíruje do pleti, príjemne vonia, hydratuje a zjemňuje pleť.

img_20170413_215857.jpg

Flormar - Supershine Miracle Colours - U14, 10ml - krásny červený lak so zlatými trblietkami rýchlo schol, pekne držal a dal sa dobre odlakovať. Farba bola výrazná už v jednej vrstve.

Tesco - Glam - ružový a fialový, 8 ml - tieto laky som už dávno od niekoho dostala ale príliš som ich nepoužívala, pretože nevydržali na nechtoch a bolo treba veľa vrstiev.

Queen Star Trend, 7ml - červený lak s pekným zlatým odleskom, laky tejto značky mám rada pekne mi držia a majú dobrú pigmentáciu.

img_20170418_171802.jpg

Maybelline - Affinitone korektor 02 natural - tento korektor mi veľmi vyhovoval pod oči pekne kryje a vydrží, nezalieza do vrások a prekrýva nedokonalosti. Aplikátor mi tiež vyhovoval.

Oriflame - Lesky na pery - Hrozno, 12ml, Very Me - Glitzy - banán, 10ml - oba lesky boli príjemné, pekne voňali a jemne farbili (hroznový do ružova a banánový mal zlaté trblietky) avšak mínusom  bolo, že lepili.

Yves Rocher -Sexy Pulp - Špirála - Black - 2,5ml -  skvelá špirála, ktorú som si zakúpila v klasickom balení, krásne predĺži, zahustí a vytočí riasy, pričom ich nezlepuje ale pekne oddelí, nežmolkuje, neopadáva a neotláča sa.

Yves Rocher - Pure Light make up - Beige 200 Teint Clair - 7ml - príjemný stredne krycí make up, zjedocuje tón pleti, nerobí mapy, ani efekt masky a vydrží, uvažujem o celom balení.

img_20170418_171816.jpg

Bioderma - Hydrabio H2O na citlivú a dehydrovanú pleť,  cestovné balenie - Micelárna voda 20ml, Ľahký hydratačný krém 15 ml - dva skvelé produkty, ktoré si plánujem kúpiť v klasickom balení, micelárka pekne osviežovala a hydratovala pleť, taktiež aj krém ktorý nezaťažoval a pekne sa vstrebával do pleti.

img_20170418_171843.jpg

Toujours - Sensitive Baby wipes - 80ks, 100ks - najobľúbenejšie vlhčené utierky, bez farbív, alkoholu a parfumácie, sú jemné, nie príliš mokré ani suché a nedráždia pokožku.

Nivea Baby - Toddies - 60ks - jemné vlhčené obrúsky, dajú sa spláchnuť do wc, príjemne voňajú, nedráždia, sú trošku mokrejšie, ale na utieranie vhodné.

Welldone cosmetics - Baby well skin care wipes - 72ks - vlhčené obrúsky so skvelým plastovým zatváraním proti vysychaniu nedráždia, obsahujú olivový extrakt (prípadne aloe vera/modré a kamilkový extrakt/červené), sú trošku tenšie aj parfumácia je výraznejšia ale sú príjemné a určite ich kúpim znovu.

Tesco - Gaga premium - Sensitive - 64ks - mierne suchšie a drsnejšie vlhčené utierky, ktoré po dôkladnom neuzatvorení vysychajú.

Fresh - Junior - 15ks - maličké utierky vhodné do kabelky, príjemne voňajú, sú jemné vhodné na utieranie rúk.

Tak to by bolo za mesiac marec všetko, uvidíme čo prinesie v spotrebovaných produktoch apríl....

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

High Blood Press - Hypertension

AempimiRaide,8. 10. 2018 6:30

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pas-cher-belgique/

Acme blood pressure (hypertension)

AaerorypeChalp,29. 7. 2018 3:48

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/pharmacie-francaise-en-ligne-cialis/