Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - marec 2018

23. 4. 2018

Tento mesiac je pre mňa veľmi výnimočný. Je to rok, čo píšem tento blog. Veľmi rada by som v tom pokračovala a čím iným ako tým, s čím som začala. Spotrebovanými produktami. 

img_0122.jpg

Yves Rocher - Sprchový gél jablko a badyán, 400ml - Limitovaná edícia sprchového gélu vyšla síce už dávnejšie, ale ja som ju v zásobách objavila až teraz. Vo všeobecnosti mám sprchové gély od Yves Rocher rada, majú dobrú konzistenciu, dobre sa nanášajú, penia a pokožku zanechávajú hydratovanú a prevoňanú. Tento sprchový gél voňal ako zelené jabĺčka.Obsahoval gél z bio aloe vera, vodu z jablka a esenciálny olej z badyánu.Veľmi príjemný produkt. 

 

Yves Rocher - Peeling Citrón a bazalka, 200ml - Teto peeling bol z rovnakej edície a obsahoval gel z bio aloe vera, zomleté marhuľové jadierka a kokos, vodu z citrónu, esenciálny olej z citrónu a bazalky. Voňal citrusovo ale zrniečka peelingu boli veľmi jemné, takže skôr to bol len taký klasický sprchový gél. Ale pokožka bola po použití jemná. 

 

Dermacol - Aroma Rituals - Hrejivý sprchový gél jablko a škorica, 250ml - Dermacol sprchové gély mám veľmi rada a tento bol presne niečo pre chladné obdobie, takže nabudúce dúfam, že ho zoženiem pred Vianocami a nie až po. Balenie je skvelé premyslené takže gél sa ľahko vytláča. Je dosť hustý, ale aj napriek tomu sa dobre rozotiera. Jemne pení a pekne čistí. Pokožka je prevoňaná krásnou jablkovo-škoricovou vôňou a zjemnená a hydratovaná.Vôňa mi pripomína škoricové detské žuvačky. Veľmi som si ho obľúbila.

 

img_0126.jpg

Oriflame - Love Nature Face Wash, 150ml - Gél na čistenie pleti je určený na revitalizáciu normálnej pleti. Má gélovú konzistenciu a krásnu, neskutočnú malinovú vôňu. Bol príjemný na pleti, dobre sa rozotieral, či už len tak prstami alebo kefkou. Jemne penil a dobre osviežoval a odličoval pleť. Tento gél by som znovu v katalógu uvítala.

 

img_0124.jpg

Milva - Chinínový šampón, 500ml - Veľmi chválený šampón som si objednala hlavne pre problémy s padaním vlasov. Obsahuje účinnú látku chinín, ktorá preniká do vlasovej pokožky , urýchľuje mikrocirkuláciu, spevňuje vlasové folikuly a stimuluje rast zdravých a silných vlasov. Pôsobí aj proti vypadávaniu vlasov. Má jemnú nevtieravú arómu a pri pravidelnom používaní sú vlasy pevnejšie, lesklejšie, menej sa lámu a spomaľuje sa vypadávanie. Jediným negatívom bolo, že mi šampón veľmi vysušoval konce, avšak s používaním kondicionéru a masky, prípadne kokosového oleja neboli konce tak suché. Ak chcete pekne a zdravé vlasy, ktoré nepadajú odporúčam túto značku vyskúšať. 

 

Avon - Advanced Techniques - Sérum na suché konce vlasov, 30ml - Skvelý produkt od Avonu na suché konce. Stačí malé množstvo votrieť do končekov a konce vlasov sú hydatované, jemné a pri pravidelnom požívaní sa neštiepia. Ja si tento produkt kupujem pravidelne a nemienim s tým prestať. 

 

img_0134.jpg

Swiss O-Par - Kúra na vlasy - Medová, 25ml - Jednorázová maska na vlasy v pevnom obale, s ktorou môžete jednoducho cestovať je určená na 1 použitie. Má krémovú konzistenciu s jemnou medovou vôňou, dobre sa nanáša na vlasy, nechá sa pôsobiť 2 min. a potom sa opláchne. Vlasy sú po použití jemné, lesklé, vzdušné a hydratované. Dostupné su v rôznych vôňach, takže si vyberie každý. 

 

img_0132.jpg

ReipinoľA - Hydratačná pleťová maska s obsahom ružového oleja, 25gr - Textilná maska je určená na suchú a citlivú pleť. Ružový olej pleť hydratuje, vyživuje a regeneruje. Extrakt z brečtanu pleť spevňuje a obnovuje pružnosť. Maska má pevný materiál a dobre drží na pleti. Doba pôsobenia je 20 min. Pleť bola po použití jemná, vypnutá a hydratovaná. 

 

Freeman - Uhorková zlupovacia maska, 15ml - Maska s extraktom z uhorky pre normálnu a zmiešanú pleť má odstraňovať nečistoty, regenerovať a zjemnovať pleť a odstraňovať známky únavy. Je dosť lepkavá takže som mala poriadne dolepené prsty ale aj tak sa dobre aplikovala. Veľmi rýchlo zasychaala aj keď som mala niekde hrubšiu vrstvu. Ľahko sa zlupovala. Odstránila odumrete bunky a čierne bodky. Pleť bola svieža, vyčistená a príjemná na dotyk. Aj keď som pôvodne od tejto masky nič veľa nečakala, zrejme si ju zadovážim znovu. Dostupná je v takomto malom balíčku na jedno použitie ale aj v tube na viac použití. 

 

img_0135.jpg

Balea - Čistiace vlhčené obrúsky, 25ks - Balea obrúzky tu mám po niekoľký krát a zrejme ešte pár krát budem. Tieto mi až tak nevoňajú, grepová vôňa sa mi príliš nepáči, ale čo sa týka funkčnosti, tak svoju funckiu na otieranie a úpravu sú dobré. Na odličovanie celej tváre by som ich však nepoužila, pretože materiál je dosť drsný.

 

Oriflame - Set pilníčkov - Tento set obsahoval 6 ks maličkých pilníkov, ktoré som používala ako rýchlu záchranu do kabelky keď sa mi náhodou zlomil necht. Sú to papierové pilníky, ktoré na pravidelné používanie príliš dobré nie sú lebo boli dosť mäkké, ale ako prvá pomoc v prípade potreby sa zišli. 

 

img_0128.jpg

Avon - Today parfum 50ml - Toto je jeden z mojich obľúbených parfumov. Táto kvetinová dámska vôňa v jednoduchom elegantnom flakóne je tvorená tónmi frézie, ibišteku a pižma spolu s kvetom pomaranča, kaktusu a santalového dreva. Krásna, elegantná vôňa, ktorá vydrží  veľmi dlho. 

 

img_0129.jpg

H&M - Balzam na pery - mango, 17g - Tento balzam som našla stratený v jednej kabelke a keďže tam už bol dlhú dobu je po záruke a vyraďujem ho. Ale keď som ho používala tak som ho mala veľmi rada. Mal peknú mangovú vôňu a dobre hydratoval pery. Škoda, že už je nedostupný. 

 

Essence - Fruity Lip Balm 01 Peach Beauty, 3,5g - Rovnaký prípad ako pri balzame z H&M - vyradený. Pri tomto ma veľmi zaujala príjemná broskyňová vôňa a inak, čo si spomínam nebol ničím výnimočný. Priemerný balzam. 

 

Balea - Roll-On Lippen Ol, 10ml - Olej na pery bol svojho času veľký hit a aj Balea vydala svoju verziu s guličkou. Má príjemnú kokosovú vôňu ale to je asi tak všetko. Dosť lepil a keď som ho naniesla na pery po chvíli som mala pocit suchosti v ústach a ako keby sa mi pery zvnútra lepili na podnebie. Bolo to veľmi nepríjemné a tak ho vyraďujem a nebudem už používať. 

 

Detská kozmetika

Do spotrebovaných som zaradila aj detskú kozmetiku a tento mesiac sa jej nakopilo trošku viac. 

img_0125.jpg

Avon - Naturals Kids - Šampón a Kondicionér Amazing Apple, 250ml - Jemný jablkový šamapón pre detské vlásky má príjemnú vôňu, ľahko sa nanáša, jemne pení a pekne umyje detské vlásky. Neštípe v očiach, Nevysušuje a vlasy sú prevoňané a jemné. 

 

Sprchový gél Mmoni, 350ml - Tento sprchový gél sme kupovali hlavne kvôli obalu. Ako sprchový gél dobre penil, jednoducho sa nanášal a čistil pleť. Nevysušoval avšak vôňa bola takmer nijaká ničím výnimočná. Priemerný sprchový gél, ktorý naozaj vsadil len na obal. 

 

img_0133.jpg

Bupi Kids - Vlhčený toaletný papier, 60ks - Splachovatelný toaletný papier je vytvorený z pevného materiálu, ktorý sa však vie rozložiť. Je dobre navlhčený, ale nie príliš, takže sa s ním dobre utiera. Nedráždi a nevysušuje. Je určený aj na citlivú pokožku. 

 

 Vzorky

img_0131.jpg

Avéne - Cleanance : Mat, Zmatňujúca emulzia, 5ml ; Mat, Expert starostlivosť - emulzia, 5 ml - Oba tieto produkty sú primárne určené na mastnú pleť so sklonom k akné. Sú nekomedónne a aplikujú sa ráno alebo večer ako krém. Ja som ich používala ako denný krém a ako podklad pod make up. Táto emulzia mala príjemnú konzistenciu, dobre sa rozotierala a rýchlo vsiakla do pleti. Ako podkladový krém pre make up bola dobrá. Redukovala kožný maz aj lesknutie pleti a počas používania boli nedokonalosti maximálne redukované. Ak má niekto problémy v vyrážkami, mastnou pleťou a čiernymi bodkami, odporúčam tieto produkty vyskúšať. 

 

Potom je to už moja klasika obľúbené Cien Cotton wool pads 70ks, a Caterine Cotton pads 120ky a Toujours 80ks.

img_0138.jpg

 

Máte aj vy nejaké produkty, ktoré kupujete pravidelne dokola? Dajte mi vedieť. :D 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.