Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - november 2017

6. 12. 2017

Dúfam, že ste mali pekného Mikuláša priatelia a že aj Vám niečo nechal v čižmičke. A to znamená, že už sa pomaly rok blíži ku koncu a odpočítavame dni do Vianoc. Ja si tieto dni spríjemňujem aj adventným kalendárom od Make up Revolution kde jednotlivé okienka môžete vidieť aj na Facebookovej stránke blogu. Samozrejme bude aj článok, pretože tieto produkty poctivo testujem. Ale poďme späť k pravidelnej téme - spotrebované produkty.

 

img_20171206_172750.jpg

Cien - Beauty Elements - Ocean Beauty - Shower Balm - 200ml - Hustý sprchový gél od Cienu s morskou soľou a extraktom z rias som si kúpila spolu s telovým mliekom v Lidli. Má úžasnú vôňu a osviežuje. Dosť ťažko sa však rozotiera, miestami som mala pocit, že mám klasické mydlo. Ale tá vôňa, to bola láska na prvé ovoňanie. Inak je sprcháč dobrý, pekne očistí pokožku, nevysušuje, zjemňuje. Za tú cenu super. 

 

Yves Rocher - Telový a vlasový šampón Monoi de Tahiti - 150 ml - Tento mesiac som mala asi šťastie na krásne voňajúce produkty. Tento produkt je určený aj na telo aj vlasy, čo je podľa mňa skvelá voľba na cestovanie. Netreba vláčiť veľa produktov. A tento je skvelý, či už ako sprcháč alebo aj ako šampón, takže sa naozaj oplatí. Ako sprchový gél krásne vyživuje pokožku, hydratuje, ľahko sa rozotiera a pení. A aj vlasy pekne umýva, dobre pení a vlasy sú jemné, vôbec nevysušuje. A navyše tá krásna, letná vôňa, ktorý vydrží naozaj dlho po umývaní. Musím si ho znovu zaobstarať aj v novom obale.

 

Avon Naturals Kids - Srchovací gél a pena do kúpeľa 2 v 1 s vôňou hrušky - 250ml - Jemný sprchovací gél s nedráždivou hruškovou vôňou sa dobre nanáša, pení a čistí jemnú detskú pokožku bez vysúšania. Opakovane ho malému kupujem a som veľmi spokojná a aj on s a teší na hruštičkový sprcháčik. 

 

img_20171206_172808.jpg

Mixa - Micelárna voda Anti-Imperfection - 400ml - Značka Mixa je určená hlavne pre citlivú pleť a ja som rada vyskúšala túto ich zmatňujúcu micelárnu vodu. Je bez alkoholu a parabénov a obsahuje čistiaci zinok. Túto micelárku som používala ráno na vyčistenie pleti ale mám z nej trošku zmiešané pocity. Mám vyskúšané produkty, ktoré sú síce osviežujúcejšie, ale čo sa týka čistenia pleti, mala účinok aj táto micelárna voda. Ako sa hovorí neohúri, ale ani nesklame. 

 

Avon - Clearskin - Pore Penetrating - 100ml - Veľkým prekvapením bola pre mňa táto hĺbkovo čistiaca pleťová voda s chladivým efektom od Avonu. Skvele čistí a odstraňuje make up. Nevysušuje, nelepí a je vhodná na problematickú pleť. Pleti poskytuje osviežujúci pocit a jemne chladivý efekt, ktorý je veľmi príjemný aj v tomto zimnom období. Určite si ju zadovážim znovu. 

 

img_20171206_172844.jpg

Gillette - Satin Care - 75ml - Gél na holenie s extraktom z aloe vera umožňuje príjemné holenie bez podráždenia. Mala som už aj klasické veľké balenie. Je to dobrý gél na holenie, akurát, že ja nevidím rozdiel medzi ním a gélom na holenie od Balei, vyhovujú mi obe,  takže skôr stiahnem po cenovo dostupnejšej Balei. Samozrejme ak má niekto veľmi citlivú pokožku, pravdepodobne mu bude viac sedieť tento od Gillette.

 

img_20171206_172825.jpg

Balea - Anti-transpirant - Deo Roll-on - 50ml - Juuj prečo Balea už neponúka tento Fresh Lime? Veľmi dobrý antiperspirant, mne na bežné fungovanie úplne stačil, osviežil a navyše mal perfektnú vôňu limetiek. V porovnaní s niektorými guličkovými antiperspirantmi nelepil a rýchlo sa vstrebával. 

 

img_20171206_172932.jpg

Oriflame - Sada True Perfection 

Denný hydratačný krém - 50ml - Tento denný krém obsahuje výťažok z albície, stromu z Ázie, ktorý je bohatý na aminokyseliny a má poskytnúť pleti hydratáciu a zjemnenie a rozžiarenie pleti. Krém má peknú parfumáciu aj konzistenciu, dobre sa nanáša a vstrebáva, akurát, že ako keby vytvoril na tvári neviditeľnú vrstvu a pri nanášaní make upu mu zabraňoval usadiť sa na pleti a zhlukoval ho. Nedal sa poriadne zapracovať do pleti a vyzeralo to zle. Navyše keď som chcela make up viac zapracovať, alebo som si po celom dni prešla po pleti na tvári, vytvárali sa žmolky. Mne tento krém aj napriek zjemneniu pleti nesedel a určite by som si ho nekúpila znovu. 

 

Nočný krém - 50ml - Možno aj preto, že je to nočný krém a nepoužívala som ho pod make up, nevšimla som si nežiadúce účinky denného krému, tento krém by som si naopak objednala znovu. Vôňa aj gélová  konzistencia sú príjemné, dobre sa aplikuje a vstrebáva sa rýchlo. Pleť zjemní a hydratuje. 

 

img_20171206_172959.jpg

Sérum - 2x5ml - Zo séra som mala len maličké vzorky ale keďže mali rovnaký efekt ako denný krém nepotrebovala som plné balenie. 

 

img_20171206_173206.jpg

Reipinoľa - Pleťová textilná maska - Levanduľa - Masku tejto značky mám rada, preto som sa rozhodla vyskúšať nejakú inú verziu. Siahla som po ukľudňujúcej maske s levanduľov. Po vybalení však maska bola dosť suchá a veľmi rýchlo sa začala z pokožky odlepovať takže som ju nemala ani odporúčaných 20 min. Nebola mi príjemná ani vôňa, prišla mi umelá. A navyše ma na niektorých častiach tvári začala svrbieť pokožka. Takže na túto značku som nezanevrela len na túto ukľudňujúcu levanduľovú masku, ktorá pre mňa absolútne ukľudňujúcou nebola. 

 

img_20171206_173117.jpg

Essence - Stay Natural Concealer - 03 soft nude  - 1,5ml - Predtým som si tento korektor kupovala pravidelne, pretože jemne, prirodzene  kryje a dobre sa aplikuje štetčekom, avšak objavila som omnoho lepšie korektory, ktoré kryjú lepšie a za podobne vysokú cenu dostanem aj viac produktu. 

 

Oriflame - The One - Lip Spa therapy Balzam - 1,6g - Tento balzam je veľmi príjemný, dobre sa nanáša a hydratuje. Pery sú jemné vyživené. Problémom je ale, že sa veľmi rýchlo míňa, možno aj týždeň pravidelného používania stačí a je fuč, čo pri jeho cene je veľmi nevýhodné a dajú sa kúpiť rovnako dobré balzami, ktoré aj dlhšie vydržia. 

 

img_20171206_173028.jpg

Vzorky

Milva - White Clay Shampoo - Vzorka šampónu od Milvy ma veľmi potešila a určite si zaobstarám aj plné balenie. Pekne vyčistil vlasy, má príjemnú vôňu, dobre penil a nevysušoval. Vlasy boli po umytí prevoňané a jemné. 

 

Lacoste - Touch of Pink - Svieža vôňa, ktorá vydrží celý deň. Ja mám už aj plné balenie. Táto vzorka bola fajn do kabelky. Hlavu tvorí kardamón. koriander, pomaranč, broskyňa. Srdce jazmín, lístky fialky. Základ pyžmo, santalové drevo a vanilka.

 

img_20171206_173142.jpg

A ako posledný tu mám Blender - hubku na make up, ktorú som si objednala na Aliexpresse a prekvapivo som s ňou bola veľmi spokojná. Aj keď je trošku tvrdšia dobre sa mi s ňou zapracovával korektor a keď je treba, tak ju vyhodím a nahradím druhou. Odporúčam vyskúšať aj takéto hubky. 

 

To by bolo všetko priatelia. Ak chcete dajte like na stránku Kozmetické alter ego blog na Fb. Prajem Vám pekné dni Adventu a teším sa pri ďalšom článku. 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.