Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - október 2017

Ani nevieme ako a už je tu november a pomaly sa začíname zameriavať na nakupovanie vianočných darčekov. Samozrejme poctivo spotrebovávam tak ako každý mesiac aby som vám mohla priniesť ďalšie recenzie produktov. Tak ako každý mesiac tu mám produkty, z ktorých som nadšená a produkty, ktoré som vari ani nemusela kupovať. Ale človek sa učí na vlastných chybách tak prečo nie? 

img_20171108_181236.jpg

Balea - Sprchovací gél s olejovými perlami, s vôňou broskyne, 250ml - Tento sprchovací gél som si kúpila hlavne pre krásnu broskyňovú vôňu. A tam sa asi jeho výnimočnosť skončila. Bol dosť hustý, takže sa veľmi ťažko dostával z balenia a rozotieral po pokožke. Olejové perly, ktoré obsahuje majú pokožku vyživovať a hydratovať, ale v obsahu ich je máličko a pre mňa nemali žiadny účinok. Celkovo som žiadnu hydratáciu nepociťovala a musela som sa po osprchovaní natierať telovým mliekom. Ani tá krásna vôňa po osprchovaní nebola cítiť. Radšej ostanem pri klasických sprcháčoch od Balei, ktoré majú väčšie množstvo a ešte aj menej stoja.

Radox - Hydratačný sprchový gél s pomarančovým olejom a vit. E - Feel Rejuvenated, 250ml - Wow. Skvelý krémový sprchový gél s krásnou pomarančovou vôňou, ktorý sa dobre rozotiera, pení a dobre hydratuje pokožku. Po osprchovaní je cítiť na pokožke príjemnú vôňu. Navyše má dobre vyriešené aj balenie, kedže je postavený vrchnákom nadol sprchový gél postupne klesá dolu a dá sa úplne spotrebovať. Skvelé určite si ho zaobstarám znovu. 

Yves Rocher - Jardins du Monde - Karambola z Malajzie, 200ml - Sprchové gély od Yves Rocher obsahujú viac ako 98% zložiek prírodného pôvodu, takže sú veľmi jemné a šetrné k pokožke. Neobsahujú parabény. Tento sprcháč veľmi pekne voňal a hydratoval pokožku, ale vôňa po osprchovaní až tak cítiť nebola a mám pocit, že sa míňal príliš rýchlo. Skôr mám preto rada iné sprchové gély od tejto značky. 

Cien Baby - Celotelový umývacý gél s harmančekom, 500ml - Túto limitku som v Lidli kupovala už dávnejšie ale až teraz sme ju spotrebovali. Bol to skvelý produkt, ktorý boj jemný, šetrný, nevysušoval pokožku tela, či hlavičky alebo vláskov. Pekne jemne voňal, ľahko sa aplikoval a rozotieral. Neobsahuje mydlo, ph je neutrálne a je to dokonca vegánsky produkt. Aj pumpička bola skvelým riešením pri používaní. Škoda že tento produkt nie je zaradení d stálej kolekcie v Lidli, ale ak naň narazím určite ho kúpim znovu. 

img_20171108_181300.jpg

Gliss Kur - Expresný regeneračný Balzam Million Gloss Hair Repair, 200ml - Sprejový kondicionér je určený na matné vlasy bez lesku. Obsahuje technológiu shine-lamination a komplex tekutého keratínu. Aplikuje sa na suché alebo vlhké vlasy a neoplachuje sa. Mal by uľahčovať rozčesávanie a dodávať vlasom lesk. Pre mňa úplne zbytočný produkt, pri ktorom som si nevšimla nič výnimočné. Žiadne lesklejšie vlasy, možno tak, že sa ľahšie rozčesávali. A ešte mi veľmi vadila tá vôňa. Ďakujem nepotrebujem.

Avon - Advance Techniques - Suchý šampón, 150ml - Tento suchý šampón je v Avone ešte dostupný, ale v inom balení a dúfam že aj v zmenenom zložení. Prečo? Pretože táto verzia nerobila takmer nič. Trošku osviežila vlasy a zbavila ich mastnoty, ale aj to len na chvíľku a potom moje vlasy boli tam kde predtým. A musela som použiť veľké množstvo produktu. Zle, zle, zle.  Za tú sumu, ktorú stál poznám lepšie produkty. 

Bella Baby - Háppy Shampoo, 200ml - Detský šampónik na vlasy s jemnou vôňou, bez mydla a farbív je jemný, pekne pení a umýva vlásky a neštípe v očiach. Pokožku hlavy ani vlásky nevysušuje. Je veľmi príjemný. 

img_20171108_181336.jpg

Nivea - Dvojfázový odličovač vodeodolného make upu a očí, 125ml - Perfektný odličovač ktorý jemne a šetrne odstráni akýkoľvek make up. Neštípe v očiach a nevytvára zahmlený povlak ako som to pociťovala pri odličovači od Diadermine. Taktiež nevysušuje a nedráždi očné okolie ale ho zjemňuje a hydratuje. Spolu s odličovačom Balea je to jeden z mojich obľúbencov a momentálne už používam ďalšie balenie a rozhodne nie posledné. 

Avon - Nutraeffects - Regeneračné čistiace pleťové mlieko na normálnu až suchú pleť, 200ml - Pleťové mlieka používam len občas, poväčšine mi to, ani neviem prečo, nie je veľmi príjemné, ale toto bolo výnimkou. Je bez mydla, určené aj pre citlivú pleť, testované na alergény a bez parabénov a vysúšadiel. Je to jemný, krémový a príjemný produkt, ktorý sa dobre nanáša na pleť. Čistí, odstraňuje make up, zjemňuje a hydratuje pokožku. 

Avon  - Anew Clean- Čistiaca pleťová voda s omladzujúcim účinkom, 200ml - Táto pleťová voda má čistiť, odstraňovať make up a tonizovať. Je určená pre všetky typy pleti. Nie je zlá, ale príde mi obyčajná. Make up odstráni, ani nevysušuje ale tam to všetko končí. Žiadne omladzujúce účinky som nezaznamenala. Pre mňa obyčajná pleťová voda. 

Avon - Planet Spa - Maska na pleť s japonským saké a ryžou, 75ml - Túto masku som zbožňovala. Príjemná zlupovacia maska, ktorá sa nanesie na pleť nechá sa zaschnúť a ľahko sa dáva dolu. Pleť je čistejšia, čierne bodky miernejšie. A navyše je to príjemný relax pre pokožku aj keď chvíľku vyzeráte ako duch. 

img_20171108_181725.jpg

Avon - Planet Spa - Hydratačný pleťový gélový krém s výťažkom zo semien stromu Moringa z Himalájí, 75ml - Tento krém som používala hlavne cez leto kedy bol veľmi príjemný a vytváral chladivý pocit na pleti. Možno by to bolo aj skvelé osvieženie keby sa tento produkt udržiaval v chladničke. Dobre hydratoval pokožku, zjemňoval ju a vytváral dobrý podklad pre make up. Rýchlo sa vstrebával do pokožky. Jediné čo mi vadilo bola veľmi výrazná až pánska vôňa. 

img_20171108_182045.jpg

Elmex - Sensitive s aminfluoridom, 75 ml - Zubná pasta od Elmex má zabraňovať zubnému kameňu a chrániť zuby. Pasta je určená na citlivé zuby. Má jemnú chuť, nedráždi. Nie je až taká osviežujúca a nemá ani bieliaci účinok, ktorý mi tam dosť chýbal. Mám radšej iné pasty. 

img_20171108_181750.jpg

Nivea - Gél na intímnu hygienu Intimo Sensitive, 250ml - Tento gél si kupujem asi najčastejšie. Obsahuje kamilkový extrakt, panthenol a kyselinu mliečnu. Je jemný, osviežuje a upokojuje. 

img_20171108_181403.jpg

Balea - Gél na holenie Oriental Flower, 150 ml - Čo dodať k produktu, ktorý si kupujem stále dookola? Skvelý. Gél sa po aplikácií na pokožku zmení na penu a uľahčuje holenie. Nedráždi, nevysušuje. Je dostupný v rôznych limitovaných edíciách, ktoré majú vždy príjemnú vôňu. Horšie je keď si niektorú imitku obľúbite. Vtedy treba len urobiť zásoby. :D 

img_20171108_181700.jpg

Alverde - Set telových masiel, 3x50ml - Tento set bol ešte z minulej zimy a obsahoval 3 verzie telového masla - brusnice a čokoláda, vanilka a škorica, červený pomaranč. Vôňa bola pekná ale toto maslo bolo hutné a veľmi ťažko sa rozotieralo do pokožky, hlavne po osprchovaní a zanechávalo biele stopy aj po neviem ako dlhom rozotieraní. Čo sa týka hydratácie tá bola dobrá, ale to je aj pri iných produktoch, ktoré sa nanášajú omnoho lepšie. 

img_20171108_181857.jpg

Cien - Krém na ruky s vôňou ázijského čerešňového kvetu, 30ml - Tento krém na ruky má dobré balenie, akurát tak do kabelky, peknú vôňu ktorá nie je silná a aj dobré hydratačné účinky. Jediné čo mi trošku vadilo, že sa pomalšie vstrebáva a vytvára pocit mastných rúk Ale aj to trvá len chvíľku takže rada ho budem používať znovu. Čo sa týka pomeru cena - účinok tak je to super. 

img_20171108_181416.jpg

Balea - Hrejivý krém na nohy, 100ml - Tento krém bol super. Obsahuje extrakt z viničného lístia, výťažok z hroznových jadierok a glycerín. Má príjemnú vôňu a hrejivý účinok, ktorý je veľmi príjemný. Dobre sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Pokožka nôh je hydratovaná, zjemnená a pekne vonia. Ja sa určite v DM zastavím po ďalšie balenie. 

img_20171108_182113.jpg

Garnier - Superhydratačná vyplňujúca maska textilná maska Moisture + Aqua Bomb 32g - Asi najznámejšie textilné masky sú tieto od Garier, ktoré mám veľmi rada ale asi najčastejšie si kupujem túto modrú. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a výťažok z granátového jablka. Z obalu vyberiete látku napustenú sérom rozbalíte a priložíte na tvár. Ešte treba zlúpnuť vrchný obal a môžete relaxovať. Odporúča sa nechať ju pôsobiť 15 min, ale ja ju často mám až pokiaľ nepozriem aspoň jednu časť nejakého seriálu. Potom ju dám dolu a zvyšok vmasírujem do pokožky. Pokožka je skvele hydratovná, zrelaxovaná a vyživená. Odporúčam vyskúšať. 

img_20171108_181915.jpg

Repinola - Textipná Pleťová maska - regeneračná s harmančekom, 25g - Túto textilnú masku som objavila v Teta drogérií a samozrejme som ju musela vyskúšať. Majú niekoľko rôznych verzií. Funguje na rovnakom princípe ako maska od Garnieru. A je tiež rovnako príjemná. Hydratuje, zjemňuje, nedráždi a regeneruje. Určite vyskúšam aj iné variácie, veď masiek nie je nikdy dosť. :D

img_20171108_182456.jpg

Avon - Extra Lasting Eye Shadow , Gold Gleam - Tieto očné tieň v kalíšku mám veľmi rada. Majú peknú farbu dobrú pigmentáciu, vydržia na viečku a dobre sa aplikujú. Bohužiaľ vysychajú, takže ich nie tak úplne spotrebované musím poslať preč. Ale oplatí sa ich vyskúšať. 

img_20171108_182412.jpg

img_20171108_182426.jpg

Gabriela Salvete - Volume Caring Mascara, 13ml - Tak s touto špirálou som bola maximálne spokojná. Síce má veľký kartáčik, ale na ten sa dalo zvyknúť. Pekne zvýrazňuje riasy, oddelí ich, natočí zhustí a predĺži. Cez deň neopadáva a nežmolkuje. Riasy nezlepuje. Obsahuje argánový olej a D-panthenol, čiže zároveň sú riasy vyživované, čo je pri pravidelnom používaní aj vidieť. Budem si ju musieť kúpiť znovu aj napriek tomu, že mám ďalšie, ktoré chcem vyskúšať. 

img_20171108_182400.jpg

Essence - Camouflage - Full Coverage Concealer - 10 nude, 5ml - Essence sa týmto produktom snažilo priblížiť korektoru od Catrice. Nie je to zlý korektor, kryje a je bez parfumácie, ale nemá takú výdrž ako ten od Catrice. Ak sa rozhodujete medzi týmto a Catrie odporúčam Catrice. Cenovo sú veľmi podobné. 

img_20171108_182325.jpg

Essence - Glitter Eyeliner , 01- Alice had a vision again, 02 - Jacobs protection, 4ml - Glitrové linky som mala poriadne dlho a už vyschli takže ich vyhadzujem. Veď posúďte sami bola to limitka k filmu Twilight The Braking Dawn Part 2. Boli to trblietky, ktoré som pár krát použila na zvýraznenie linky, ale inak nič výnimočné, zaobišla by som sa aj bez nich, ale vtedy som si ich nutne musela kúpiť. Veď to bolo Twilight, na ktorom sme s kamoškami fičali. Ale paletku z tejto kolekcie mám a tá je super ešte. :D 

img_20171108_182208.jpg

Bupi Kids - Vlhčený toaletný papier, 60ks - Detsky vlhčený toaletný papier, ktorý je z jemného, ale pevného materiálu je splachovateľný a vôbec nedráždi pokožku a dostanete ho za prijateľnú cenu. Už máme ďalšie balenie aj v zásobe. 

Nivea - Osviežujúce čistiace pleťové obrúsky, 25ks - Vlhčené obrúsky Nivea sú určené na normálnu až zmiešanú pleť, majú čistiť, hydratovať a osviežovať. Obsahujú vit. E a hydra IQ. Materiál je príjemný, pevný a nedráždi. ALE. Sú tak slabo napustené tekutinou, skoro až suché, že by som pokožku musela veľmi silno drhnúť, oči ani nehovorím. Neviem, či som mala chybné balenie, ale za mňa veľké sklamanie. Nivea produkty mám veľmi rada, preto nechápem, čo sa pri tomto produkte stalo.

Fres´n Soft - Vlhčené obrúsky, 15ks - Jemné, ale pevné obrúsky v dobrom cestovnom balené akurát do kabelky. Úplne stačia. Sú bez parabénov a alkoholu. Kompatibilné s Ph detskej pokožky. 

img_20171108_182131.jpg

Tesco Loves Baby - Large Cotton Wool Balls, 100 ks - Tieto vatové guličku sú super. Sú jemné, pekne nasajú tekutinu a sú dostatočne veľké na vyčistenie pleti. Používala som ich ráno s pleťovou vodou na vyčistenie tváre a bola som spokojná tak, že uvažujem že si ich kúpim znovu. 

img_20171108_181836.jpg

Keďže som si sľúbila, že budem spotrebovávať aj vzorky mám ich tu pár. Najprv Oriflame - True Perfection - Denný krém - ten mám v celom balení už aj pomaly dopoužívaný. Celkom dobrý krém, ale má aj svoje chyby. Tie rozoberiem keď miniem celé balenie. Produkt, ktorý absolútne neviem aký bol, takže zrejme nič moc a neuchvátil ma bol Nočný krém od Oriflame Time Reversing. Naopak Nočný krém od Yves Rocher Ovale Lifting bol hutný, príjemný, dobre sa rozotieral a vsakoval do pokožky. Rada by som raz skúsila celé balenie. Milo ma prekvapila vzorka Fluidného make upu od Vichy - Teint Ideál. Skvele sa aplikoval a splynul s pokožkou, neotieral sa a držal na pleti. Viem, po ktorom make upe sa poobzerám. 

img_20171108_182344.jpg

Vyraďujem ešte Šikmý štetec na linky od Essence a Ceruzku na oči od Oriflame - Tieto produkty som mala rada ale už je štetec zničený a ceruzka vypotrebovaná ako sa dá. Takže načo ich skladovať. Boli to dobré produkty, avšak v predaji už nedostupné. 

Z klasických produktov ktoré kupujem dookola som spotrebovala Happy Mimi (vlhčené obrúsky, 72ks), Caterine Cotton Pads (Vatové tampóniky z Kauflandu, 120ks).

Tak a sme na konci priatelia. Toto bolo vyčerpávajúce, ale dúfam, že som vám poradila a dala inšpiráciu a niektoré produkty. 

Zaujímalo by ma, ktoré produkty sú vaše raz som skúsila a mám dosť nechcem viac. :D 

Prajem pekný deň :) 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.