Choď na obsah Choď na menu
 


Kardashian Beauty - Šampón, kondicionér, olejček

5. 11. 2017

Pekný, aj keď upršaný deň priatelia. 

Kto ešte nepočul meno Kardashian, ako keby na tejto planéte ani nežil. Počuť o nich všade... A buď patríte do skupiny, ktorá ich nenávidí alebo do skupiny, ktorá ich miluje. Prípade do tej možno malej hŕstky, ktorá povie, že sú im ukradnutí. Okrem reality show, ktorou sa preslávili, sú známe obchodníčky, či už s oblečením, kozmetikou, či vlasovou starostlivosťou. Ich značka sa volá Kardashian Beauty a ja mám z nej už niekoľko produktov. Dnes sa zameriam na vlasovú starostlivosť. 

img_20171029_080827.jpg

untitled-42.jpg

Vlasová línia obsahuje produkty od šampónu, kondicionéru až po oleje, séra, krémy, masky,tužidlá a spreje na spevnenie účesu. Súčasťou kolekcie je aj fén, žehličky, kulma a hrebene rôznych druhov.  Tieto produkty môžete objednať aj na Slovensku cez stránku www.mvcosmetics.sk

c-3gok8og1ex-xwyqpkctgeohu8.png

kardashian-beauty-hair---distinct-distribution.jpg

Ja som testovala ich Rejuvenating Shampoo, Rejuvenating Conditioner a Black Seed Oil. Produkty sú bez parabénov, sulfátov, bez gluténov a netestované na zvieratách. Obsahujú olej z čiernych semien na výživu vlasov. Skvelá kombinácia, navyše zabalená v krásnom čierno zlatom balení. Dokonalé. Ale keďže obal nie je všetko, ale hlavný je účinok, aký teda je? 

Šampón - KB Black Seed Oil Rejuvenating Shampoo - 355ml 

img_20171029_080855.jpg

Kondicionér - KB Black Seed Oil Rejuvenating Conditioner - 355ml 

img_20171029_080845.jpg

Na vyskúšanie týchto produktov som sa veľmi tešila, pretože vyzerajú skvele. Šampón má jemnú žltú farbu a gélovú textúru. Dobre pení a už pri umývaní vlasov cítite príjemnú, luxusnú vôňu. Po umytí som aplikovala kondicionér. Ten je biely a hustý. Tiež so skvelou vôňou. Kondicionér som aplikovala do dĺžok a končekov. Už pri umývaní som cítila ako mám vlasy jemné a úplne ľahučké. Skvelý pocit. Či už si vlasy zabalím do uteráku, prípadne raz za čas vyfénujem, vôňa na vlasoch vydrží. Vlasy sú krásne voňavé, jemné, ľahučké. A hlavne vyživené a hydratované. Plusom pre mňa je to, že nie sú rozlietané a sú lesklé. Kardashianky vedia ako sa starať o vlasy :) 
 

Black Seed Dry Oil - 15ml

img_20171029_080919.jpg

Z tohoto olejčeka som si objednala zatiaľ len vzorku. Aplikujem ho do mokrých, prípadne suchých vlasov a následne ich klasicky upravím.

Má výraznú vôňu, ktorá však vôbec nie je nepríjemná. Hydratuje a vyživuje suché konce a do dĺžok dodáva lesk. Pekne sa vstrebáva do vlasov a nemastí ich. 

Už teraz som rozhodnutá objednať si plné balenie. 

 

Ja som z týchto produktov nadšená. Naozaj moje vlasy vyzerajú skvele. Aj napriek vyššej cene produktov si myslím že vydržia dlho, pretože ich stačí naozaj len trošku. Za mňa veľká spokojnosť a určite si tieto produkty objednám znovu. 

Máte skúsenosť s produktami Kardashian? Čo by ste odporučili, prípadne čo vôbec? 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.