Choď na obsah Choď na menu
 


Syoss Purify & Care šampón a kondicionér v spreji

4. 4. 2017

Veľmi rada skúšam rôzne šampóny, pretože stále hľadám produkty, ktoré by mojím vlasom so suchými, rozštiepenými končekmi konečne vyhovovali. Značke Syoss som sa však akosi vyhýbala. Ani sama neviem prečo. Až doteraz... Keď som počula, že táto značka prišla na trh s produktmi určenými na mastné korienky a suché končeky rozhodla som sa ich hneď vyskúšať.

Rad Purify & Care tvorí šampón na mastné korienky a suché končeky a kondicionér v spreji s Liquid IQ technológiou.

p1030778.jpgŠampón Purify & Care má poskytnúť 48h efekt proti mastným vlasom, o 95% menej rozštiepených končekov a hladšie a pružnejšie vlasy. Má 500 ml.

Už po prvom použití boli moje vlasy veľmi príjemné na dotyk a naozaj som počas dní zaznamenala že vlasy sa mi tak nemastia a ani končeky nemám suché, čiže veľké plus pre tento šampón. Naozaj mi zatiaľ po pár použitiach vyhovuje.. Čo sa týka rozštiepených končekov uvidíme časom, či mi tento šampón poskytne ochranu akú sľubuje. Pozitívom je aj krásna vôňa, ktorá na vlasoch vydrží.

 

p1030779.jpg

 

Druhý produkt z tento rady tvorí kondicionér v spreji. Má 200 ml a dvojfázové zloženie. Pred nanesením treba produkt pretrepať a strieka sa do vlhkých alebo aj suchých vlasov, takže je možné ho používať kedykoľvek podľa potreby. Okrem už spomínaných účinkov má uľahčovať aj rozčesávanie, čo sa mi po odskúšaní potvrdilo.

 

Celkovo hodnotím šampón a kondicionér veľmi pozitívne a zaraďujem ich medzi produkty, ktoré mi veľmi vyhovujú a ak má niekto mastné korienky a suché končeky stojí za to tieto dva produkty vyskúšať.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.