Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - december 2017

Krásny Nový rok priatelia. Dúfam, že rok 2018 bude pre každého jedného z vás plný radosti a splnených prianí, aby všetko do čoho sa pustíte prinieslo úspech a spokojnosť. 

Tento rok chystám trošku zmien, čo súvisí aj s mojími predsavzatiami venovať sa blogu poriadne a pravidelne prispievať a dúfam, že sa mi to podarí tak ako si plánujem. Okrem toho mám ešte niekoľko ďalších predsavzatí, takže uvidíme ako to dopadne. Ale poďme na pravidelnú rubriku Spotrebované produkty. 

Tento mesiac sa mi toho nakopilo prekvapivo veľa z čoho som nadšená. :D 

img_20180101_181200.jpg

 

Balea - Krémový sprchovací gél Mystic Fantasy, 300ml - Balea sprchovacie gély mám veľmi rada a táto limitka s vôňou mandarinky a lotosu bola veľmi zaujímavá a príjemná. Nie je to síce zimná vôňa, skôr mi príde letná, tropická ale aj tak veľmi príjemná. Sprcháč sa ľahko nanáša, rozotiera a vytvorí príjemnú penu. Pokožku nevysušoval a vôňa bola jemne cítiť aj po osprchovaní. Čo sa týka pomeru cena - výkon sú u mňa Balea sprchovacie gély na prvom mieste. Len je škoda, že veľa príjemných vôní sú len limitky. 

 

Oriflame - Diamond & Pearls Shower Cream, 200ml - Z takýmito sprchovými gélmi od Oriflame mám poväčšine skúsenosť, že aj keď je vôňa príjemná, dlho nevydrží. Tento sprchový gél ma presvedčil o opaku, že treba len vyskúšať. Konzistenia bola krémová, dobre sa nanášal aj penil a príjemne hydratoval pokožku. Mal ťažšiu, elegantnejšiu vôňu, ktorá ale bola cítiť aj po osprchovaní.

 

Balea - Olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a vôňou citrónovej trávy, 250 ml - Tento peeling som objavila pri potulkách Dmkou a hľadaní noviniek a som milo prekvapená. Stojí do 4 eur a je perfektný. Má olejovú zložku a hrubé zrniečka soli, ktoré krásne vyhladia pleť a odstránia odumreté kožné bunky. Treba si síce dávať pozor, aby nebola pokožka poškodená, pretože soľ potom dosť štípe, ale dá sa to vydržať. Olejová časť vytvorí na pleti jemný, ale pritom nemastný film, ktorý pokožku zhydratuje a zjemní. Navyše má príjemnú dlhotrvajúcu vôňu. Po použití tohoto peelingu je pokožka veľmi jemná a prevoňaná. Skvelý produkt, odporúčam vyskúšať. 

img_20180101_181239.jpg

 

Jessa - Čistiace mlieko na intímnu hygienu pre citlivú pokožku s kyselinou mliečnou a aloe vera, 300ml - Na tento produkt stále nemám nejako utvorený názor. Používal sa ako bežné gély na intímnu hygienu, bol bez parfumácie a nedráždil, ale ja som si ho nejako neobľúbila a radšej sa vrátim k Nivei alebo Avonu, kde mám pocit, že tie produkty osviežujú a aj niečo robia. Nemám potrebu si ho znovu kupovať. 

 

Balea - Body Gelée , 150ml -  Letná limitka, ktorá ma zaujala konzistenciou. Telové želé, ktoré príjemne vonia po melóne a mäte bolo osviežujúce. Nanášalo sa ľahko, tiež hydratovalo a dobre sa vstrebávalo, avšak zanechávalo na pokožke dosť lepivý pocit, takže sa na mňa poriadne lepilo pyžamo, čo bolo spočiatku dosť nepríjemné. Nápad je celkom fajn, na leto dobre osviežujúce, ale bolo by treba poriadne vychytať takéto muchy, pretože lepivosť bol faktor, ktorý zavážil v tom, že už by som si tento produkt asi nekúpila. 

 

Cien - Beauty Elements - Ocean Beauty - Shimmering Body Gel, 200ml - Minulý mesiac som ukazovala sprchový gél a tento mesiac som bohužiaľ dopotrebovala aj telový gél. Bohužiaľ preto, že tento produkt je perfektný. Hlavne tá úžasná vôňa. Obsahuje extrakt z rias a morskej soli a jemné trblietavé čiastočky, ktoré rozžiaria pokožku. Gél je veľmi príjemnej konzistencie, dobre sa rozotiera po pokožke a ľahko sa vstrebáva. Zanecháva ju hydratovanú a jemnú. Trošku lepí ale omnoho menej ako telové želé od Balei a kvôli tej skvelej vôni, ktorá zostáva na pokožke sa to oplatí vyskúšať. Stále ho hľadám v Lidli a neviem ho nikde nájsť takže dúfam, že  niekedy v budúcnosti ho ešte do sortimentu zaradia. 

img_20180101_181305.jpg

 

Kardashian Beauty - Rejuvenating Shampoo a Conditioner, 2x 355ml - https://kozmetickealterego.estranky.sk/clanky/vlasova-starostlivost/kardashian-beauty---sampon--kondicioner--olejcek.html

 

Schwartzkopf - Got 2b Smooth & Chic - Anti-frizz lotion, 200ml - Túto uhladzujúcu emulziu som objavila už dávno a pravidelne sa k nej vraciam vždy v zime, keď mám vlasy trošku viac rozlietané. Používa sa na vlhké alebo suché vlasy a okrem uhladenia a tvarovania účesu má chrániť vlasy pred UV žiarením  a teplom pri fénovaní, alebo žehlení. Má príjemnú vôňu. Mne sa páči aj dizajn fľaštičky aj keď ku koncu nadávam lebo pumpička nevytiahne všetok produkt. Čo sa však týka účinku, ak potrebujete uhladenie treba ho vyskúšať.

 

img_20180101_181431.jpg

 

Dermacol - Natural - Výživný mandľový Nočný krém, 50 ml - Tento krém mi veľmi vyhovoval minulú zimu, keď som mala problémy so suchšou pleťou. Je určený na suchú až veľmi suchú a citlivú pleť. Obsahuj prírodný mandľový olej a panthenol. Tento rok som ho skúšala znovu, avšak moja pleť zrejme už nemá taký problém, pretože mi akosi nesedel mala som pocit, že mi pleť dosť zmastňuje a mastnotu som cítila z pokožky aj ráno. Ale nezatracujem ho, ak sa moja pleť znovu začne vysúšať určite po ňom veľmi rada znovu siahnem. 

 

img_20180101_181339.jpg

 

Nivea - Dvojfázový odličovač očí a make upu, 125ml - Vypotrebovala som ďalšie balenie tohoto úžasného odličovaču, ktorý odstráni akýkoľvek aj vodeodolný make up a špirálu ľahko, jednoducho a rýchlo. Vôbec neštípe v očiach a stačí naozaj len veľmi malé množstvo pre odlíčenie.  

 

Neutrogena - Visibly Clear - Pink Grapefruit umývacia emulzia, 200ml - Značku Neutrogena registrujem už dlhšie a chcela som od nich niečo skúsiť, preto som sa rozhodla pre tento čistiaci gél s grapefruitom. Gélové zloženie a príjemná parfumácia mi vyhovovali. Dal sa používať aj s čistiacou kefkou alebo bez. Pleť bola svieža, čistá a osviežená. Produkt sľuboval eliminovať čierne bodky a vyrážky a naozaj moja pleť bola čistejšia  pri pravidelnom používaní sa vyrážky tvorili menej. Treba si však dávať pozor, aby sa vám gél nedostal do očí, pretože dosť štípe a ani do úst lebo ani tá chuť nie je príjemná. 

 

img_20180101_181401.jpg

 

Avon - Instinct - Telový sprej, 75ml - Tento sprej som dostala kedysi k parfému ako darček. Má ťažšiu vôňu, ale veľmi príjemnú.. Hlavu parfumu tvoria zelené tóny, srdce kamélia a základ santalové drevo. Skôr však dávam prednosť parfumu ako takýmto sprejom, pretože mám pocit, že vôňa veľmi rýchlo vyprchá. 

 

Puma - Yellow - Dezodorant Natural Spray, 75ml - Vôňa patrí medzi športové a taktiež skôr do kategórie - radšej parfum. Hlavu tvorí bergamont, černice a jablko, srdce magnólia, fialka, ruža a drevo a základ orris, pižmo, vanilka, céder a santalové drevo. Veľkou nevýhodou je, že vôňa rýchlo vyprchá a treba počas dňa vôňu prestriekavať, čiže sa tento dezodorant aj keď ma 75ml rýchlo minie. 

 

Aubrey - Body sprizer, 30 ml - Tento telový sprej som mala kedysi ešte keď existoval Lady box a odvtedy mi stál na poličke. Je to prírodný produkt, ktorý by mohol byť super, ale mne sa nepáči mandľová parfumácia. Skúšala som ho používať ako osviežovač vzduchu, ale naozaj mi tá vôňa nesedí. Takže ho nespotrebovaný vyhadzujem, lebo mi len zaberá miesto a už sa k nemu nemám dôvod vracať. 

 

img_20180101_181422.jpg

 

Ebelin - Bezacetónový odlakovač, 200ml - Ebelin odlakovače si kupujem pravidelne a tento ma zaujal aj tým, že nesmrdí ako iné ale má arómu kivi a manga. Odlakuje dobre aj keď v prípade lakov s trblietkami má trošku problém a treba použiť väčšie množstvo. Celkovo však hodnotím tento produkt ako veľmi dobrý. 

 

img_20180101_181511.jpg

 

Balea - Čistiace vlhčené utierky s vit. E, mliečnymi proteínmi a grepovou vôňou, 25ks - Ďalší produkt od Balei, ktorý si v rôznych variantoch kupujem pravidelne. Vyhovuje mi ako sú navlhčené, aj keď materiál by mohol byť jemnejší. Ja ich nepoužívam na odlíčenie len utieranie make upu z ruky alebo utieranie  swatchov, pretože make up mi s tým išiel veľmi ťažko a pokožka bola napnutá a precitlivená.

 

img_20180101_181519.jpg

 

Astor - Anti-shine Mattitude Púder - 001, 14g - Jemne namletý púder od Astoru, zafixuje make up prípadne len zmatní pleť po použití krému. Je určený pre normálnu až mastnú pleť a viditeľne ju zmatňuje. Prášivosť je len veľmi jemná, čo nie je nič kritické. Ja už mám niekoľké balenie a vždy sa k nemu veľmi rada vraciam. 

 

img_20180101_181454.jpg

 

 

Jednorázové textilné masky jednoducho zbožňujem a tento mesiac som vyskúšala hneď 3 nové. Reipinoľa - Pleťová maska - Tea tree - Je určená na čistenie pleti a upchatých pórov, minimalizáciu červených škvŕn, hojenie poškodenej pokožky a hydratáciu pokožky. Bola celkom príjemná,dobre sedí na pleti a drží,  materiál masky je jemný a dostatočne napustený sérom. Nechá sa pôsobiť 20 min, ale ja ju mávam aj dlhšie. Pleť bola vypnutá a mala som pocit, že vyrážky sú vysušené a aj ich začervenanie je jemnejšie. Ďalšia príjemná maska od tejto značky. 

 

img_20180101_181644.jpg

 

Balea - Beauty Effect - Látková pleťová maska s kys. hyaluronovou - Maska je určená na vyplnenie vrások, rozžiarenie a hydratáciu. Tvar aj materiál masky sú veľmi príjemné, dobre sedí a drží na pleti. Masku aplikujete ako klasickú textilnú masku necháte pôsobiť 10 min a dáte dolu. Pleť bola vypnutá a veľmi príjemná na dotyk. Čo sa týka vyplnenia vrások boli jemnejšie ale treba masku zrejme používať pravidelne. 

 

img_20180101_181619.jpg

 

Balea - Látková maska - Pleťová textilná maska patrí do kolekcie produktov obsahujúcich aktívne uhlie a určených na zmiešanú a nečistú pleť. Zaujímavosťou je, že je celá čierna. Látka je príjemná, dobre drží na pleti. Maska sa nechá pôsobiť 10 min. Po použití som mala pocit, že pleť je vyčistená ale tiež ju treba používať opakovane. 

 

img_20180101_181703.jpg

 

Montagne Jeunesse - Strawberry Souffle - Toto maskové suflé ma veľmi jemnú, príjemnú konzistenciu a dobre sa aplikuje na pleť. Nechá sa pôsobiť 15 - 20 min a zvyšok sa zotrie. Ale ten výsledok je wau. Pleť je úplne jemnučká a hydratovaná.. Mala som nutkanie neustále si prechádzať po pleti, taká bola jemná. Skvelá maska, ktorú si rada vychutnám znovu. A tá krásna vôňa jahôd. Na relax ako stvorené. 

Yves Rocher - Pore clearing mask - Táto maska obsahuje 2 balíčky na 2 použitia. Zabezpečuje čistenie pleti a pomáha bojovať proti vyrážkam a čiernym bodkám. Aplikuje sa v hrubšej vrstve a nechá sa pôsobiť 3 minúty, takže je to veľmi rýchla maska.Pleť čistí, vyhladzuje a lieči nedokonalosti pleti. 

 

img_20180101_181557.jpg

 

Miss Sporty - Čierna ceruzka na oči - Toto bol môj stály pomocník v líčení, keď som kedysi dávno čiernu ceruzku používala pravidelne. Táto ceruzka bola vtedy veľmi dobrá, avšak teraz by som už uprednostnila iné značky, pretože mne sa rozmazávala. Koniec koncov teraz od produktov mám trošku iné požiadavky.

 

Vzorka - Vichy - Teint Idéal Fluid 25  - Vzorka z tohoto make upu ma veľmi zaujala má stredné krytie, zjednotí pleť, neotláča sa a vydrží koľko treba. Určite zvažujem plné balenie. Navyše mi presne sadol aj odtieň, takže viem po ktorom mám siahnuť. 

 

A ešte posledná klasika značka Caterine a ich Cotton pads 120ks. Tieto kupujem stále a iné už nepotrebujem.

 

Taaak a to máme všetko priatelia. Ešte raz prajem všetko dobré v roku 2018. Ak chodíte do školy, tak si ešte užívajte prázdniny a ak už ako ja pracujete tak nech sa vám darí aby ste mohli ísť s úsmevom do práce. 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.