Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - Júl 2017

1. 8. 2017

 A máme tu znovu spotrebované produkty. Mám pocit že mesiace utekajú veľmi rýchlo a každú chvíľku sa venujem práve tejto téme. 

Poďme sa teda pozrieť, ktoré produkty som spotrebovala 1. mesiac letných prázdnin. 

img_20170803_120236.jpg

Fyto - Šťavnatý kokteil - Krémový sprchový gél zrelá broskyňa a mango - 250ml - sprchový gél od slovenskej spoločnosti Herba má sviežu ovocnú vôňu s jemným krémovým zložením, ľahko sa nanáša, pekne pení, nevysušuje, poskytuje osvieženie a hydratáciu a vôňu,  ktorá je cítiť aj po osprchovaní. Keď naň znovu v drogérií narazím zaobstarám si ho znovu, prípadne aj ďalšie verzie od tejto značky.

Cien - Melónový sprchový gél - 300ml -cez leto zbožňujem produkty s vôňou melónu, takže keď niečo objavím tak si to musím kúpiť a vyskúšať. Tento sprchový gél som kupovala ešte minulé leto. Má gélové zloženie, vôňa bola tiež dobrá, nevysušoval ale ani veľmi nehydratoval, takže nič výnimočné, čo by som musela kupovať znovu. 

Avon - Planet Spa - Krémový telový peeling s bobuľami Acai - 200ml - telový peeling z kolekcie Amazonian Treasures má úžasnú vôňu, ktorá bola krásne cítiť po osprchovaní. Ako peeling by som ho neoznačila, pretože obsahoval len veľmi jemné zrniečka, ktoré trošku zjemnili pokožku ale nie príliš, takže som ho skôr používala bežne ako klasický sprcháč. Nevysušoval, pokožka bola po použití jemná, vyživená a svieža. Škoda že táto rada už v ponuke Avonu nie je, pretože túto vôňu zbožňujem. 

img_20170803_120302_2.jpg

Kallos - Jazmínový vyživujúci šampón pre suché a zničené vlasy - 1L - veľmi milo ma prekvapil tento veľký šampón, ktorý nebol vôbec drahý a veľmi príjemný. Mal klasickú kadernícku vôňu, dobre penil. Ja som ho používala aj samostatne aj s balzamami a olejmi a vždy som bola s ním spokojná. Nevysušoval, vlasy boli dobre umyté a litrové balenie mi vydržalo neskutočne dlho.  

Nivea - Repair & Targedit care Šampón (250ml) a kondicionér (200ml) - túto radu od Nivei som si kúpila na základe vzorky, ktorú som vyskúšala a celkom sa mi pozdávala, no po viacerých používaniach som už taká nadšená nebola. Áno šampón a kondicionér majú peknú vôňu a dobrú konzistenciu ale ničím iným ma neoslovili. Rada je určená na suché a namáhané vlasy s účinkom odstranenia poškodenia. Šampón by mi aj vyhovoval, s tým som problém nemala, vlasy umyl celkom dobre, ale kondicionér mi ich vysušoval a ako som sa dostala do polovice produktu tak sa neskutočne ťažko vytláčal, pretože je dosť hustý a obal je pevný. Takže šampónu by som možno šancu dala ale kondicionéru nie. 

img_20170803_120351_2.jpg

Oriflame - Swedish Spa - Beauty Wonder Oil - 150ml - multifunkčný olej obsahuje Hydracare komplex a je vhodný na pokožku tela pri masáži, prípadne ako olej do kúpeľa, ale aj na vlasy ako sérum na suché končeky. Dobre hydratuje a zjemňuje pokožku aj vlasy, poskytuje im výživu ako vlasová kúra. Má korenistú ženšenovú vôňu.

img_20170803_120432_2.jpg

Nivea Intimo - Sprchová emulzia pre intímnu hygienu sensitive s harmančekom, panthenolom a kys. mliečnou  - 250ml- jeden  mojich najobľúbenejších produktov na intímnu hygienu. Je jemný, pekne vonia a nedráždi. Skvelý produkt. 

img_20170803_120755_1.jpg

Ecodenta - Zubná pasta na bielenie zubov s čiernym uhlím aTeavigo - 100ml - zubná pasta, ktorá prekvapí čiernou farbou, neobsahuje fluór ale 93% zložiek prírodného pôvodu. Má osviežujúcu chuť, pekne bieli zuby a zložka Teavigo chráni zuby pred zubným kameňom.. Rozdiel som videla už po prvom použití a rozhodne si ju zaobstarám znovu. Zoženiete na www.vhcosmetics.sk

img_20170803_120331_1.jpg

Diadermine - Odličovač očí s ošetrením mihalníc - 125ml - dvojfázový odličovač očí od značky Diadermine obasahuje provitamín B5 na ošetrenie mihalnícc a očného okolia. Odličovač dokázal jednoducho odstrániť aj vodeodolný make up, neštípal v očiach, avšak vadilo mi, že po použití som mala z olejovej zložky pocit zahmleného videnia a musela som počkať pokým to prejde . Dvojfázové odličovače používam bežne a žiadny z nich mi takýto efekt nepriniesol, preto by som dala prednosť asi inej značke odličovača.

Balea - Čistiaca pleťová voda s ovocnou kyselinou - 200ml - ďalší z mojich najobľúbenejších produktov. Túto pleťovú vodu používam ráno na očistenie pleti a navyše ma citrusová vôňa osvieži a preberie moju pleť. Skvelý produkt pekne vyčistí a osvieži pleť, nevysušuje a ja si ho kupujem stále dookola.

Equilibria - Micelárna čistiaca voda pre citlivú pleť - 200ml - túto micelárku som kúpila v lekárni v akcií 1+1, ale priznám sa, že by mi stačilo aj jedno balenie. Ničím ma nezaujala nevšimla som si žiadne výrazné účinky, myslím, že v ponuke sú micelárne vody za menej peňazí s lepším účinkom. Čo sa týka odličovania používala som ju len na tvár, pretože pri pokuse o odličovanie očí ma neskutočne štípala v očiach a so špirálu len rozmazala a úplne neodstránila. 

img_20170803_120832_2.jpg

Aimé - Revitalizačný denný krém proti známkam starnutia pokožky Green Tea & Pearl - 30ml - https://kozmetickealterego.estranky.sk/clanky/pletova-kozmetika/aime---revitalizacny-denny-krem-proti-znamkam-starnutia-pokozky-green-tea---pearl.html

                           img_20170803_120728.jpg

Balea - Náplasti na čistenie pleti s extraktom z lotosových kvetov pre normálnu a zmiešanú pleť - 6ks - produktov na odstránenie čiernych bodiek je na trhu veľké množstvo ale nie  všetky sú účinné. 1 balenie obsahuje prúžok ktorý nalepíne na navlhčený nos prípadne čelo bradu a necháte zaschnúť. Potom odtrhnete a výsledkom by mala byť čistá pleť. No v tomto prípade bol výsledok mizivý a navyše pokožka zostala lepkavá, takže som ju musela dočisťovať pleťovou vodou.  Vyskúšam ešte druhý typ od Balei, ale tieto rozhodne nikdy viac.

Garnier - Superhydratačná textilná maska moisture + freshness - obsahuje extrakt so zeleného čajú, kys. hyalurónovej a glycerínu. Skvelá maska na relax, mám rada všetky 3 a rada ich raz za čas používam na vyživenie, oddýchnutie a hydratáciu pleti.

                                      img_20170803_120610_2.jpg

Balea - Krém na ruky s bambuckým maslom a argánovým olejom - 300ml - má skvelé balenie s pumpičkou, primerane hydratuje a zjemňuje na extra suché ruky nebude mať dostatočnú hydratáciu, veľké balenie vydrží dlho, len po čase ma už začala nudiť tá vôňa a bola som rada keď som ho konečne spotrebovala.

img_20170803_120823_2.jpg

Essence - Odlakovač quick & easy- 75ml - obsahuje špongiu, takže netreba používať žiadne tampóniky. Nerobí neporiadok, pekne odlakuje a neobsahuje acetón. Bohužiaľ, ak používate červený, alebo iný výrazný lak na nechty, špongia sa rýchlo zašpiní a nedá sa už používať lebo farbí prsty. 

img_20170803_120542_2.jpg

Babé - Šampón na mliečnu chrastu - 200ml - detský šampón účinkuje tak ako má odstraňuje problém s mliečnou chrastou na pokožke hlavičky, pekne vonia, je jemný, nedráždi v očiach a stačí ho trošku, takže aj pri vyššej cene vydrží dlho. 

My Little Vademecum - Detská zubná pasta - 50ml - pasta má jahodovú chuť a je určená do 6 rokov. Ochraňuje detské mliečne zúbky ale obsahuje fluorid, preto je potrebné dávať pozor, aby dieťa veľa neprehltlo. 

img_20170803_120700_1.jpg

Avéne - Termálna voda v spreji - 50ml - na leto najideálnejší výrobok, ktorý musím mať vždy pri sebe. Jemná vodná hmla osvieži, je určená aj na jemnú detskú pokožku, pomáha pri zapareninách a je vhodná aj na očistenie rán.Je určená aj na citlivú pleť.

img_20170803_120524_1.jpg

Avon - Brazil Beat - 50ml - toaletná voda s letnou vôňou obsahuje zložky pitayi, lekna a bieleho pižma a vydrží príjemne voňať po celý deň. Má jednoduchý, pekný flakón v letných farbách a je dostupná za pár eur. Určite sa oplatí vyskúšať. 

img_20170803_120557_2.jpg

Oriflame - Activelle 24h antiperspirant - Green tea fresh  - 150ml - z tohoto dezodorantu som bola nadšená pre jeho krásnu, sviežu vôňu zo zeleným čajom a dobrým účinkom proti poteniu. Bohužiaľ mám nejaký chybný kus, ktorý nebol dobre natlakovaný a aj keď tam je trištvrte produktu, nejde používať, čo je veľká škoda... Dúfam, že ho ešte v ponuke Oriflame objavím a budem si ho môcť kúpiť znovu a že už nebude chybný. 

img_20170803_120407_1.jpg

Sun dance - Karoténový opalovacý krém v spreji - SPF 15 - 200ml - produkty z DM na opaľovanie mám rada a  tento obsahoval aj karoténový extrakt, vit. E a výťažok zo zeleného čaju. Mal krásnu vôňu a ja som s ním bola veľmi spokojná, spĺňal svoj účel.

Avon - Sun kids - Vodeodolný krém na opaľovanie na citlivú pokožku pre deti s SPF50 - 75ml - Skvelý produkt pre deti kupujem ho stále dokola, má skvelé účinky ochráni detskú pokožku pred slnečným žiarením aj vo vode a predchádza spáleniu a nedráždi pokožku

img_20170803_120805_2.jpg

Caterine - Oval Cotton Pads - Maxi  - 40ks - maxi vatové odličovacie tampóniky s kauflandu s ktorými som tiež veľmi spokojná. Na bokoch sú šité takže sa nerozdeľujú a stačia mi na úplné odličenie pleti. 

avon-ideal-flawless-matte-liquid-concealer-review.jpg

Avon - Ideal Flawless - Matte Liquid Concealer - odtieň Fair - najprv som si myslela, že tento korektor je niečo podobné ako Liquid Camuflage od Catrice ale nebolo tomu tak. Tento korektor bol veľmi suchý a ťažko sa zapracovával najmä pod očami. Mimické vrásky skôr zviditeľňoval. 

img_20170803_120642.jpg

Nakoniec tu mám klasické výrobky ktoré sa vyskutujú dookola a s ktorými som spokojná Nivea Baby - Toddies 60ks, Toujours - Sensitive Baby Wipes 100ks, Happy Mimi Natural 72ks (2, bal.,už mi vadí pri nich parfumácia) a Fresh Junior Wet Wipes 15 (2 bal., skvelé do kabelky a na cesty). 

A aké sú produkty na opaľovanie prípadne tie, ktoré vám pomáhajú prežiť tieto slnečné horúce dni? 

Pekný letný deň prajem :D

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.