Choď na obsah Choď na menu
 


Spotrebované produkty - jún 2017

6. 7. 2017

Vitajte. Aj dnes tu mám pár produktov, ktoré som už dopotrebovala a skončili v koši. Niektoré som si obľúbila a niektoré už menej, ale vyskúšala som ich a viem, ktorým sa v budúcnosti môžem vyhnúť. 

img_20170707_112343.jpg

Avon Senses - Hydratačný sprchový gél - Joyful Tropics - papaja a broskyňa - 500ml - Tropický sprchový gél presne určený na letné dni pekne vonia, osviežuje a hydratuje. Vôňa je energizujúca, ale rýchlo po osprchovaní vyprchá. Nevýhodou je tiež, že je veľmi tekutý, preto sa míňa rýchlejšie.

Cien - Sprchový gél - Bergamont a cedarwood - 300ml - Korenisto-drevitý, unisexový sprchový gél bol pre mňa veľkým prekvapením. Za pár centov ste dostali sprchový gél, ktorého stačilo len trošku, pretože bol hustý, pekne penil, skvele hydratoval a osviežoval pokožku. Po použitý som sa cítila ako znovuzrodená a navyše vôňa po osprchovaní pretrvávala neskutočne dlho.

img_20170707_112734.jpg

Syoss - Purify & Care - Šampón - 500ml https://kozmetickealterego.estranky.sk/clanky/vlasova-starostlivost/syoss-purify---care-sampon-a-kondicioner-v-spreji.html

                      img_20170707_112448.jpg

Yves Rocher - Expresný odličovač na oči s nevädzou - 125ml - Dvojfázový odličovač vodeodolného make upu je jemný k pokožke očí a mihalniciam, ktorým výťažok z nevädze  poskytuje výživu. Obsiahnuté rastlinné zložky nedráždia oči a teda je určený aj pre citlivú pleť. Odličovačom stačí zatriasť, aby sa zložky premiešali, naniesť na tampónik a odlíčiť. Nie je potrebné ho oplachovať vodou. Ja som ho mala ešte v starom balení ale určite si ho znovu zakúpim aj v novom. 

Oriflame - Essencials - Scrub wash gel - 100ml - Veľmi dobrý peeling na pleť od Oriflame. Obsahuje multivitamínový komplex a extrakt z marhúľ, má príjemnú vôňu. Pleť je po použití jemnejšia a osviežená. Za málo peňazí veľa muziky, ja by som si ho znovu kúpila ak by som naň narazila v katalógu. 

img_20170707_112458.jpgimg_20170707_112506.jpg

Bel - Cosmetics Lotion Pads - 30 ks - Tieto vatové tampóniky sú napustené pleťovým tonikom a obsahujú extrakt z aloe vera. Mali by odstraňovať aj vodeodolnú riasenku, čo vôbec nedokázali. Materiál tampónikov mi prišiel až príliš drsný, takže som ich používala len na dočistenie, prípadne zotretie rozmazanej špirály. Určite by som si s nimi nevystačila ako s jediným produktom na odlíčenie. Kupovala som ho v zľave inak je cena cez 3€, čo sa absolútne v porovnaní cena - množstvo - kvalita neoplatí. 

img_20170707_112533.jpg

Balea - Teint Perfektion - denný krém - 50 ml - Tento hydratačný krém som objavila v DM a veľmi mi pripomenul denný krém od L´Orealu - Skin Perfection. Je určený pre vekovú kategóriu 25 -35. Pleti má poskytovať svieži pocit a zlepšovať jej vzhľad. Obsahuje látku Myramaze, ktorá poskytuje intenzívnu a dlhodobú hydratáciu. Mal by zjemniť prvé vrásky a pory. Zároveň rozjasniť pleť a s pomocou vitamínu E ochrániť pleť pred negatívnymi vplyvmi prostredia. Z tohoto všetkého som si všimla, že pleť bola vypnutá, rozjasnená a hydratovaná. Póry ani prvotné vrásky sa nijako s používaním krému nemenili. Jemná vôňa krému mi nevadila, ale na tomto kréme mi prekážalo že nemal žiadny SPF faktor, ktorý ja pri krémoch hlavne v lete uprednostňujem.

img_20170707_112623.jpg

Balea - Spray - on bodylotion - 150ml - Toto telové mlieko v spreji je jednoducho skvelé. Veľmi mi vyhovuje spôsob aplikácie, keďže ho stačí nastriekať, pričom na pokožku striekate veľmi jemnú vrstvu a nechať vsiaknuť. Nelepí, krásne vonia obsahuje aloe vera a dostatočne hydratuje. Pokožka je krásne prevoňaná a ja si určite musím kúpiť ďalšie balenie. 

img_20170707_112650.jpg

Rexona - Maximum protection - Antiperspirant - Everyday fresh - 45ml -  Tento antiperspirant som vyskúšala už predtým len vo verzií Stress control. Teraz som si vybrala Everyday Fresh a tiež som bola veľmi spokojná a ešte viac preto, že tu sa mi páčila aj vôňa. Veľmi dobrý produkt, ktorý pomáha v letných dňoch proti poteniu. 

Lady Speed Stick Gel - 65g - Priehľadný gélový antiperspirant, ktorý má pre mňa veľmi old school vôňu a poznám ho už hádam od základnej školy :) Ale kupujem si ho len občas, je celkom fajn aj napriek tomu, že zanecháva biele stopy na oblečení. 

img_20170707_112916.jpg

Oriflame - The One Instant Exensions Mascara - Black - 8ml - Táto špirála ma veľmi milo prekvapila. Má zaujímavý kartáčik, kde sú štetinky usporiadané do špirály, aby pekne predlžovala. Sľúbený efekt umelých rias však nečakajte, avšak ja som bola spokojná s prirodzenejším efektom, ktorý vytvorila. Špirála sa neotláčala, nežmolkovala a pekne riasy vytočila a oddelila bez zlepovania. Ja som bola spokojná. 

img_20170707_112852.jpg

Avon - Luxe - Glamorous Lash Mascara - Tak k tomuto produktu neviem ani čo napísať. Proste celé zle. Dobrý nápad bol v tom, že z jednej strany je špirála a z druhej sérum na podporu rastu mihalníc. Ale to je asi tak všetko. Špirála má gumenný kartáčik s redšími štetinkami, ktoré mi na mojich mihalniciach nespravili absolútne nič. Mala som len tenké riasy, ktoré vyzerali omnoho redšie a ešte sa špirála aj otláčala a opadávala. Tak som chcela dať šancu aspoň séru. Ale po mesiaci každodenného používania som aj túto časť nechala tak, pretože som žiadne výsledky nevidela. Za mňa veľké sklamanie.

img_20170707_112753.jpg

Avon - Spotlight Eau de toilette - 50 ml - Ovocno kvetinová, svieža vôňa pre ženy, kde základ tvorí vetiver, santalové drevo a pižmo, srdce frézia, tuberóza a hlavu mandarinka a bergamont sa nachádza v krásnom jednoduchom flakóne a ja som ju mala veľmi rada. Je to príjemná nezaťažujúca vôňa, ktorá krásne rozvonia celé telo a vydrží veľmi dlho. Uvítala by som, keby je v Avone znovu dostupná takéto vône patria medzi mojich favoritov.

img_20170707_113634.jpgimg_20170707_113645.jpg

Ebelin - Bezacetónový odlakovač s hubkou - 75ml - Takéto typy odlakovačov používam veľmi rada, pretože nepotrebujem milión tampónikov a po odlakovači nesmrdí celá miestnosť. Jednoducho dám prst do nádobky, pootočím a lak je preč. Tento odlakovač mi vydržal veľmi dlho rýchlo a bezproblémovo odlakovával, ale hubka vnútri sa už začala drobiť tak ho dávam preč, ale určite sa k nemu ešte vrátim.

img_20170707_113557.jpg

Balea - Hydratačné čistiace obrúsky s malinovou vôňou pre normálnu pleť - 25ks - Limitované edície vlhčených obrúskov od Balei mám veľmi rada, aj keď ich používam hlavne na zotieranie make upu z ruky, prípadne swatchov ale na samostatné odličenie mám radšej klasický odličovač a tonikum. Materiál z ktorého sú tieto obrúsky vyrábané mi príde dosť drsný a aj pocit na pleti po použití nebol príjemný. A konkrétne pri týchto sa mi nepáčila ani parfumácia, ktorá bola strašne umelá. 

img_20170707_113515.jpg

Sanft & Sicher - Vlhčený toaletný papier s harmančekovým extraktom - 70 ks  a Linteo - Vlhčený toaletný papier z extraktom z dubovej kôry - 70 ks- Vlhčené toaletné papiere sú dobrým pomocníkom a ja ich kupujem pravidelne. Navyše takýto toaletný papier je splachovateľný a obsahujú rôzne extrakty, ktoré nedráždia pokožku intímnych partií. 

img_20170707_113539.jpg

Pampers Sensitive - Vlhčené obrúsky - 56ks - Vlhčené obrúsky Pampers kupujem málokedy pretože sa mi nepáči taký umelý zápach ktorý z nich cítim. Nebyť toho tak sú celkom príjemné aj materiálovo a aj vlhčením.

Toujours - Sensitive Baby Wpes - 80ks - Už klasika. Naj naj naj.

Happy Mimi - Natural - 72ks - Celkom som s týmito obrúskami spokojná aj keď mám pocit, že tieto, ktoré som kupovala v balení po 4 voňajú inak a nie až tak pekne. 

img_20170707_113618.jpg

Cien - Maxi cotton wool pads - 70ks - Ďalšia klasika. Ďalšie naj naj naj spolu s  Caterine - Cotton pads 120ks- Vatové tampóniky, ktoré kupujem stále dokola.

Tak to bolo pre dnešok všetko. Dajte mi vedieť, ak ste skúšali nejaké sérum na mihalnice a či malo vôbec úspech. Pekný večer :) 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.